torstai 8. toukokuuta 2014

Mustarastas
nukkuikin tänään myöhään,kun ei laulaa lirutellut sulosointujaan anivarhaisella.Niinkuin sillä on tapana ollut.No,jospa iltasella taas liruttelee laulujansa.Minäkin mieluusti laulaa lurauttelisin ulkosalla kukkien kanssa.Noiden ruusujen ja pelargonioiden kanssa.Laulaa liruttelisin,mättäisin multaa ruukkuihin ja istuttelisin kukat niihin.Istuisin ja ihastelisin.Pyyhkisin pölyt pöydältä.Asettelisin liinan ja kukat paikallensa.Keittäisin kahvit ja hörppisin sen auringon lämmössä.Istuisin ja ihastelisin.Vaan ei auta.Niin on kylmää,jotta kukat saa ootella ihan kaikessa rauhassa sisätiloissa.Paitsi tuo ruukkuruusu.Tykkää olla ulkosalla enemmän.ja yöksi sisälle,jottei pääse paleltumaan.Eikun toppatamineet niskaan ja maltetaan vielä,hetki.Vaikkei sitten niin millään malttaisi=)

10 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Täällä on tääläkin hetkellä alla 5 astetta, sataa ja tullee...ihan syksyinen ilma. Mutta niihän oli viime kevätkin ja mikä ihana kesä olikaan....toivotaan, että ensi kesäkin olisi aurinkoinen ja läämiin..:)
Pelakuut kukkivat sisällä..:)
Sain muuten eilen mieheltäni tuollaisen miniruusun...keltaisen..:)...no hyvä, että osti saanhan itse ostettua vaalenpunaisen...tai valkoisen.

Tanni kirjoitti...

Ihan kamala keli - ei viihdy ulkosalla edes pilkkihaalareissa - hyh!
No, aikaa siivoskella kotinurkkia.
Kauniit kuvat laitoit jälleen, niin on ihanat sävyt kukissa<3

ritva kirjoitti...

Kaunis postaus:)

Sari kirjoitti...

Kylmää ja sateista täälläkin! Kuvasi kuitenkin niin aurinkoisia :)

kosotäti kirjoitti...

Välillä tulee vettä, välilä räntää, jospa piankin päästäis pihamaalle kahvittelemaan ja kukkia laittamaan.

Päivi Marianne kirjoitti...

Meillä taas oli hetki sitten ihan lämmin ja aurinkoinen hetki virkata muutama kerros kuistin puutahakeinussa...mutta se sade on varmaan tänne tuloillaan, kun pilviä alkaa taivaalle keräytyä.
Koitetaanhan jaksaa, kohta se kesä kuitenkin on täällä!

Ihania kuvia sinulla taas!:)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kevät nyt kyllä koettelee meitä viherpeukaloita, mutta koetetaan kestää. Sitten, kun luonto taas suo lämpöään, tuntuu se kaksin verroin hienommalta.
Hyvää loppuviikkoa.

Nanette kirjoitti...

No ei kyllä malttaisi yhtään odotella,ei! Alkaa niin nyppimään nämä viheliäiset säät :( Mutta josko sitten kesästä tulisi superihana? Lämmin ja aurinkoinen ja kestäisi lokakuulle asti! :D
Kauniita kuvia taas! Ja ah mitä värejä <3
Ps.Postiin ehtiminen tällä viikolla taitaa olla mission impossible, joten paketti lähtee matkaan vasta ensi viikolla :/ Toivottavasti ei haittaa :)

Sussi kirjoitti...

pakkaset vaihtuivat meillä sateeseen. Kylmää edelleen, mutta luonto vihertää nyt niin kauniisti. Satakielimäistä lauluakin kuulin eilen. En ole varma, onko se oikea satakieli vai sitä matkiva kottarainen:)

Mari kirjoitti...

Kylmää ja sateista on täälläkin. Heräsin kuitenkin aamulla linnun lauluun, ihanaa kuultavaa :) Oikein hyvää Äitienpäivää!