perjantai 6. toukokuuta 2016

Kun

suunnitelma A ei käy,otetaan käyttöön suunnitelma B,C,D tai Ö.Aina pitää olla varasuunnitelmia,jos jotakin haluaa.Kesäparvekkeen sisustus suunnitelman lähtökohtana oli löhöilypaikka lueskelulle,linnunlaulun kuuntelemisiin tai vaikka niiden kärpästen huiskimisiin.

Hetekka kun osottautui liian tilaa vieväksi,petauspatjasta ja vilttikatoksesta sain sen.Tyynyt ja pöytä pienestä tuolista täydentävät kesänautiskelun.Löhöilypaikka on kätevä vaan rullata kasaan sateen vallatessa ilmatilan.

Aurinkotuoli syntyi taas vanhasta rottinkituolista ja rahista.Kirpparilta löytynyt täkki lojuu niiden päällä.

Tykkään sisustaa parvekettakin ihan samantyylisillä huonekaluilla,kuin sisätiloissa on.Ruokapöytä ei meidän parvekkeelle mahdu.Ehkä sekin joskus,kun sopivan kokoinen löytyy.

Humalaa laitan kasvamaan tuonne löhöpaikan parvekekaiteeseen.Muutama talvehtinut pelargonia ja pari orvokkiamppelia ja muratti on jo löytänyt paikkansa kesäkeitaasta.Pelakuita,yrttejä ja .......Pittää vielä saada.Kesä ilman kukkia ei olis kyllä kesä eikä mikkään.Ja kohta niitä saadaan suoraan luonnostakin.Eipä muuta kuin nauttimaan kesäviikonlopusta ja lätkästä.Eikö:)Hyvää Äitienpäivä viikonloppua!

2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tuossa onkin mukava ottaa ruokalevot ja lueskella..:)
Minä tässä, joku aika sitten päätin, että yhtään pelakuuta en tänä vuonna osta. Nyt, kun ei ole tuota tilaakaan liiemmon niitä talvettaa...arvaa vaan miten kävi, kun tänään Prisman pihalle oli arvattu kukkamyymälä....no kaksi tarttui mukaan. Olivat vaan niin kauniita..:)
Mukavaa viikonloppulekottelua sinulle sinne kauniille parvekkeellesi♥

Mari kirjoitti...

Kiva löhöpaikka, kyllä tuolla kelpaa :) Mukavaa Äitienpäivää ♥