keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Kaikessa

yksinkertaisuudessaan isoäidin neliö lampunvarjostimesta tuli tälläinen.Tuo mikä tuossa pöydällä töröttää.Vihreällä pohja ja sitten vaan neliöitä siinä yksinkertaisuudessaan reunoille.Ja liimaten.

Sattumoisin liinakin löytyi kaapista samalla sävyllä.Ihan vahingossa osat loksahtavat paikoilleen.Sen kummemmin etukäteen suunnittelematta.Muutama värilisä vielä löytyi kirpparihyllyltä keltaisena.

Värien hallintaa olen lueskellut kirjoista.Jottei nyt ihan liikaa tule,jotta rupeaa  koti näyttämään  maalivärikartalta.Löydettiin armaan kanssa kierrätyskeskuksesta uudet nojatuolit.Armaalla on nyt uusi mekanismituoli punaisena.Ja minulla uusi laiskanlinna.Yllätys,yllätys punaisena.Ja päässä soi never say never.Palataan niihin sitten myöhemmin.

Kesällä jo kotiutin meille oranssi-keltaisen koiranpesän.Sirkusteltan,missä viihtyy parhaiten meidän lilliputti karvatassu Moona.Isommat koiruudet suorittavat mieluiten vahdin hommia.Mutta tässäpä tämä plörinä tällä erää.Palataan taas astialle ja mukavaa viikon jatkoa sulle toivon=)

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Miten hieno sattuma, että juuri sopivanvärisen liinan löysit...kivan näköinen tuo pöytäliinojen kerroksellisuus...tykkään. Ja tuosta ihanasta vanhasta tulosita ja suloisesta koirulista...:)
Mukavaa loppuviikkoa sinulle♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

...siis vahasta TUOLISTA!!!..:D

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Itsellekin on sattunut samanmoisia sattumuksia värien ja sävyjen suhteen.. ajatteematta palaset loksahtelevat kohdilleen ja aattelee, että no, näinhän tämän piti mennä ja join tarkoitus tälläkin sattumalla nyt oli.. vai onkos se jotakin alitajunnallista juttua tai sitä intuitiota.. kodikasta on.. ja aiva mahtava peti teitin pikkusella!

Sarin kotona kirjoitti...

Hyvin sopivakin yhteen!

Kiva tuo koiran sirkusteltta!
Mukavaa illan jatkoa sinne!

Sussi kirjoitti...

kaunis varjostin! Kiva tuo koirapesä-teltta, meidän Riku tykkäisi varmasti vastaavanlaisesta. Pistän mieleen.

sylvi kirjoitti...

Sinä se osaat keksiä aina uutta.
Mukavaa viikonloppua.