maanantai 12. syyskuuta 2016

Tervehdys:)

Nyt on kuulkaas hailakkuus taakse jäänyttä elämää.Tarkoitan niinkuin värien suhteen.Ja mikäs siinä.Värit nyt vaan piristävät ja tuovat paljon iloa! Muutama lampunvarjostin on löytynyt kirpparilta ja punainen niistä antoi potkua väriskaalaan.Ei se nyt hassumpi väri olekkaan.Tuo punainen.

Väriä sai pintaansa myös iso kaappi.Virkatuilla isoäidin neliöillä.Ehkä pöytälampun varjostin saa vielä isoäidinneliö kuosin pintaansa,kunhan hoksaan sopivan mallin.Huomaan,että keittiön valkoinen lampunvarjostinkin hohtaa aivan uudessa valossa,kun taustalla on väriä verhossa.Ennen ikäänkuin hukkui valkoiseen taustaan.

Jotta näin.Nämä isoäidin neliöt on kyllä jokseenkin rakkaita,kun aloitin virkkaamisen juuri näillä neliöillä.Oli se vaan opettelua silloin aikanaan=)Ja kivahan näitä on virkata.

Kun saa muokailla ja suunnitella värejä neliöihin.Eikun muokkailemisiin ja suunnittelemisiin.Niin ja hyvää viikkoa sulle toivon=)

4 kommenttia:

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Värit tekevät elämästä paljon ihanamman sekä hauskemman!! Iloista väri-iloittelua sinulla!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno idea tuoda väriä, ovatkin nuo neliöt! Ja tuo kaapin ovikin on niin kaunis. Ja helppoa vaihtaa väriä, kun haluaa muutosta. Maalisudilla olisi paljon vaikeampaa..:)
Mukavaa viikkoa sinulle♥

Mima kirjoitti...

Kyllä värit tuo tosiaan iloa elämään! :) Ihania pieniä lampunvarjostimia!

Sussi kirjoitti...

ihania!