.

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Inspiration=)

Heippa ja sunnuntai päivän iltaa=)Suomi sijoittui hienosti neljänneksi MM kisoissa ja aurinkokin on ollut pilvessä miltei koko päivän.Mutta ei se tahtia haittaa.Ensimmäiset itikat on bongattu ja todettu,että kesä on tullut=)Sisällä mulla on ollut mielipuuhaa monelle päivälle,kun nuorimmainen muutti kesäksi aitta rakennukseen.Perimmäisestä huoneesta pääsin siirtämään ompelushuone tavarat toiseen huoneeseen.Kyltti sen huoneen ovessa kertoo sen,Inspiration.
Vanha ISO keittiönpöytä antaa sijaa niille inspiraatio ajatuksille.Toimien alustana.Tarpeeksi isolle pöydälle mahtuukin mukavasti tavarat.Ja kyllähän sitä sotkua aina syntyy,vaikka kuinka pientä ompelusta tekisi.Mutta mukavaa sotkua.
Oon miettinyt nojatuolia tuonne nurkkaukseen.Siinäpä oliskin mukava sitten virkkailla ja tuumailla uusia inspiksiä.
Mä jo tuunailin ompelukonettakin pienillä kangaspaloilla.Teippikiinnityksellä on ne nyt siinä kiinni=)Kaikenlaisia inspiksiä.
Ensimmäiset pienet ompelukset uudessa värkkäyshuoneessa on uusi neulatyyny.Nuppineuloja pitääkin ostaa lisää.Mihinkähän ne aina häviää?
Tilda kirjasta bongasin kivan ohjeen kankaiselle linnunpöntölle.Se pääsi pelakuun kylkeen ikkunalaudalle.Nyt ei muuta kun uusia inspiksiä oottelemaan.Niin ja Irmastiinalle kerron vielä,että minä löysin oman Mårbacka pelargoniani Plantageenilta.Toivotaan,että sieltä saat sinäkin omasi=)Toivottavasti nyt käyt täällä lukemassa tätä postausta,jotta tiiät mistä niitä voisi löytää!Ja vielä mukavaa uutta viikkoa kaikille=)

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Ihana,suorastaan herkullinen huone!Tuolla onkin mukava inspiroitua.Ympäristö saa varmasti inspiraatiot kukkimaan :)
Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hain Mårbackan helatorstaina Plantageenilta...:D
Mies ihmetteli, että tuonko takia olet nähnyt sen kamalan vaivan ja kierrellyt paikkakunnan kukkakaupoissa ja taimitarhoissa...:D

No, nyt minullakin on SE....:)

Mukavaa uutta viikkoa, myös sinulle!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kyllä iso pöytä on kiva ja tarpeelinen.
Monenlaista mukavaa täällä taas esillä.
Mukavaa loppuiltaa.

Kirsi kirjoitti...

No tuolla kyllä varmasti inspiraation tuulet puhaltaa,niin herkullisen näköinen ympäristö että inspis leviää kyllä kuvien välityksellä tänne asti:)Sulla taitaa olla olla noita ihania iloisia värejä kaikissa huoneissa,ei voi muuta kuin todeta että kauniilta näyttää!Aurinkoisia inspiksiä sulle alkavaan viikkoon<3

Hanna kirjoitti...

Hurmaava inspispaikka. Tuolla alkaa luovuus kukkimaan =D

Purnauskis kirjoitti...

Niin söpöä! Minun nuppisneulat tahtovat kadota kissan hyppysissä - mikäs sen mukavampaa kuin saalistaa neulatyyny ja vedellä neulat pitkin lattioita. Sitten on neulat imurissa ja ties missä, onneksi ei vielä omassa kantapäässä.