.

maanantai 28. toukokuuta 2012

käsitöitä.

Hei ja hyvää maanantai iltaa!! Ilmat on viilenneet,mutta mukavahan se on kun luonto saa vettä.Ja kuka niitä helteitäkään jatkuvasti jaksaa?Ilmat on kuitenkin semmonen asia, mille myö ei maheta yhtikäs mittään,jotenka tyydytään kiltisti siihen mitä milloinkin on.=)Kesä on kuitenkin kesä,satoi tai paistoi!Niin no,eipä ne jatkuvat sateetkaan kivoja ole.=)Toivottavasti mukavassa balanssissa aurinkoa ja sateita.
Pieniä virkkauksia jämälangoista pöytäliinan muodossa ja koristerätin,mitkä vilahti jo edellisessä kuvassa.Sadepäivänä onkin kiva sitten keskittyä vaikka ompelemaan.Mua on kiehtonut tuo pyöreä muoto tyynyihinkin jo jonkin aikaa.Vanha vihreä pöytäliina sai seurakseen valkokukallista kangasta.
Keskiosa piilotettiin virkatulla pyörylällä,kun ei nyt ollut tarpeeksi suurta nappia siihen.Toinen puoli sai vihreän pyörylän.Ja niin pääsi taas tyyny kiintiö kasvamaan yhdellä keittiönkin puolelle.Niitä ei kai koskaan ole liikaa.=)
Pyöreä malli on aika kiva tuon tavanomaisen neliön sijaan.Tuo mukavaa vaihteluakin silmälle.Semmonen pitkula malli oliskin kai sitten seuraava haaste tyynylle.Jotta riittää silmälle taas uutta katsottavaa.Niin kuin nuo kukatkin.Nythän niitä saa jo vaikka omasta pihasta tai ojan varresta.Nautitaan niistä sisälläkin.Nyt ei muuta kuin hyvää toukokuun viimeistä viikkoa sulle=)

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Kiitos samoin, mukavaa viikkoa! Se on niin ihanaa, kun ehtii tekemään käsitöitä. Sormet syyhyää oikein :) Toukokuu on mennyt koiraharrastusten ja kodin laiton tiimoilla, mutta kesäkuussa taas rauhottuu meno ja meininki :) Sitten kaivan virkkuukoukun ja langat esiin ja aloitan jotain sinun blogista saamistani ideoista, kiitos niistä!

Riitta kirjoitti...

Iloa sinunkin viikkoosi :) Noi pyöreät tyynyt ovat tosiaan kauniita, mul ois pari keskeneräistä kaapista, täytyykin ettii ne ja tehä valmiix !
Kauniit kukkaset olet pihaltasi löytäny ♥

M kirjoitti...

Kaunista ja tuo viimeinen kuva on todella kaunis.

Iloista toukokuun loppua!

Susanne kirjoitti...

Kauniita ovat kaikki tekemäsi käsityöt ja niin ihanat väritkin niissä!
Viime vuonna keräsin koko kesän kukat ulkoa maljakkoon ja aina löytyi jotain kaunista. Taidan tänä vuonna tehdä saman jutun:)
Kauniit kukat sinulla alimmassa kuvassa ja koko kuvakin on tosi kaunis!

kaisu marjatta kirjoitti...

värikkäitä töitä.. iloisia

Kirsi kirjoitti...

Aina yhtä kiva täällä vierailla,tykkään kovasti tuosta sun positiivisesta asenteestasi!
Mainio tyynyidea,taidan itsekin pari tuollaista partsin sänkysohvalle värkkäillä kunhan sen maalattua...
Kauniita värejä ja kuvia sulla täällä taas!
Toukukuun viimeistä viikkoa tosiaan vedellään,mukavaa sellaista sinullekin<3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mukavan värikkäitä tyynyjä...:)

Nyt eletäänkin todellakin ihanaa aikaa. Joka päivä löytyy jotakin uutta katseltavaa pihalla.

Täälläkin eilen tuli muutama tippa vettä, mutta todellakin vain muutama tippa.... olisi saanut vähän enemmänkin tulla, kun kaikki paikat on siitepölyn peitossa...

Unknown kirjoitti...

Täältähän löytyi kiintoisa uusi blogituttavuus. Klikkauduin lukijaksi, tulen toistekin. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat kuvat. Siellä on todella kaunista