.

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kukkaloistoa=)

Heisulivei taas=) Ja aurinkoista keskellä viikkoa päivää.Mukavahan se on kun paistaa ja on jo lämpösempääkin.Toukokuukin on jo puolessa välissä.Piha on suurin piirtein haravoitu ja nyt vaan ootellaan kukkaloistoa=)Sisällä loistaa kukat punaisessa täkissä.
Niin ja se Mårbacka pääsi makkariin ikkunalaudalle.
Toivottavasti kukoistaa siinä.Tänään kun kävelin töistä kotiin,meidän kadun varressa eräällä vanhemmalla rouvalla oli pelakuut ulkoilemassa.Pysähdyin niitä ihastelemaan=)Yksi niistä oli kuulemma YLI SATA VUOTTA VANHA taimi!Mikä aarre ja tunnearvo sillä.Mulla ei viime talvena onnistunut talvettaminen,mutta uudestaan yritetään niin monesti,jotta luulisi nyt joskus onnistuvan.Sata vuotias pelakuu on kyllä jo ihmeiden ihme=)
Siinäpä se Mårbacka loistaa ikkunalaudalla.Matkaa on vielä pitkälti sataan vuoteen,mutta jospa nyt ottaisi ensin haaveksi sen ensi kesän ja pistää peukut pystyyn talvehtimiselle.Nyt täytyy rientää ruoan laittoon.En ole kerennyt paljoa tällä viikolla pyörähtelemään täällä,mutta illalla tuun vierailulle teijän blogeihin.Samalla voinkin toivottaa teille hyvää pyhää huomiselle=)

9 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ihanan näköinen makkari ja vitsit mikä herkkupeitto,jotain tuon tyyppistä mä itsellenikin metsästän mutta vielä ei ole sopivan hinnan ja ihanan kuosin yhdistelmää löytynyt vaan kun alvariinsa kirppareilla ramppaa niin eiköhän siihen oikeaan vielä törmää=D Satavuotias pelakuu kuulostaa tosiaankin ihmeeltä,mä en kyllä itselleni edes sellaista haluais,olispahan aikamoinen stressi tämmösellä viherpeukalo(ttomuude)lla sellaista yrittää hengissä pitää,hui!Mutta sun palakuulle toivon mooooonta elonvuotta ja sulle itselles kivaa ja aurinkoista viikkoa!

Maanvaiva kirjoitti...

jeij! Ihanaa pyhää! Mä tulen vielä aamulla töihin, mutta sen jälkeen jos leikkis vaikka esimerkillistä perhettä ja menis johonkin piknikille.. kuulemma kunnon hellekin tulossa :)

sylvi kirjoitti...

Ihanaa kukllista sinulla kotonasi.
Pelakuu 100v.
Oi minulla on vain n. 12v. vanha pelakuun. Siitä on kyllä jaettu monelle, monelle,

Kiitos ja samoin sinulle viihtyisää loppuviikkoa.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana kukikas peitto..:)

Minä olen Mårbackkaa metsästänyt kissojen ja koirien kanssa, mutta mistään en ole saanut...:(
Tänäänkin parista paikasta kyselin.
Inhottavaa, kun päättää hankkia jotkin ja sitten ei mistään sellaista saa....:)

Mukavaa helatorstaita sinulle!

Liisa kirjoitti...

Ihana makuuhuone, oi että! tykkään tuosta punasävyisestä peitosta.

Sirutuuli kirjoitti...

Blogissani on siulle haaste.

Hanne kirjoitti...

Ihanan näköistä! Kaikki värikäs näyttää omaan silmään niin hyvälle!

Puumuli kirjoitti...

Ei ole oikein paikkaa, missä talvettaa pelakuita, muuten kokeilisin mieluusti - 100 v. vanha kasvi on tosiaankin ihme! Minä olisin sukupolvien ketjussa tietty se, joka kukkaparan saisi hengiltä...

Mukavaa sunnuntaita!

T. Sari Puumulista

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,miten ihanaa!