.

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Emaliastiat

ovat minun ehdottomia lemppareita.Ehkäpä siksi,kun ovat saanet tuollaisia upeita,värikkäitä kukkakuviointeja pintaansa.Muutama kansi on löytänyt paikkansa keittiön ikkunan seinustalta.Jos niitä nyt sattuu siunaantumaan enemmänkin,olisi mietinnän paikka,mihin sijoittaisi avohyllyn ja kaikki emaliset pääsisivät sitten yhteen=)

Joku minulta kysäisi:"Oletko ajatellut ottavasi keittiönkaapin ovia irti"?Tottahan toki.Ja nyt otin niitä sitten enemmän irti.Avaruutta tuomaan.Avohyllyistä saa tilantuntua ja tavarat on järjestyksessä silmien alla.Vaihtuvia astianäyttelyitä on mukava tehdä.

Pikkuhiljaa tai ripeämmin joulujuttuja alkaa lisääntymään.Must juttu joulukarkeista ovat nuo piparminttuiset kepit.

Kirpparilta löysin somat ruusuiset lasinaluset.Ne sijoitin keittiön välitilaan kaksipuoleisella teipillä.Pikkuinen keraaminen lasinalunen on Tuurin tuliainen ja isompi sinisävyinen pannunalusta on kirpparilöytö sekin.


Vetinen Marraskuu jatkuu ainakin ensi viikon lopulle.Ehkäpä sitten tulee vihdoin se pakkas-lumi jakso.Olisi niin paljon kivempaa ulkoilla.Toivottelen kivoja päiviä sinne sulle.Poltellaan kynttilöitä ja nautitaan näistäkin sateista.Voi hyvin=)

8 kommenttia:

Sarin kotona kirjoitti...

Kaunista!
Piparminttukepit on kivat sisustukseen!
Ja lumiukkosoppaan!
Toivottavasti lunta tulee vielä ennen joulua!
Mukavaa sunnuntaita!

Mari kirjoitti...

Emaliastiat on ihania minustakin! Toivottavasti saataisiin vielä lunta, on niin pimeää...

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Emaliastioita on kertynyt itsellenikin kirpparilta ja dyykattuina.. Kovasti olen etsinyt noita kansia, muta niitä ei ole tullut vastaan ainuttakaan - sellainen on etsinnässä..olisi ihana saada tuollainen kansi-kollaasi.
Joku aika sitten otin meidän köökin kaappien ovet irti, ja kivasti sai purnukat, kipot ja kupit näkyvyyttä - mitä niitä piilottelemaan kaapin kätköihin - esille vaan kaikki kauniit ja suloiset aarteet.. Ihania kuvia jäleen..

Hei, tuliko pukettisi perille..?

Sussi kirjoitti...

muistan emaliastiat erityisesti lapsuudesta. Minulla oli sydänmuki:)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Emaliastiat ovatkin ihania!
Minullakin on noita piparminttukeppejä...:)
Ihanaa viikonloppua sinulle♥

Hyvä Mieli kirjoitti...

Emaliastioissa on kyllä jokin kumma veto! On pitänyt ihan hillitä niiden ostamista;) Mukavia joulukuun pakkaspäiviä Sinulle!

rosiarts kirjoitti...

Oi querida, estava com saudades de você. Amo te ver.
Sua casa sempre linda, Beijos. Roziane

Maija kirjoitti...

Sun koti on kyllä niinkuin karkki <3