.

sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Meille

kotiutui viikolla uusi sänky/sohva tori.fi:stä.Hinta oli sopiva ja matkaakin kertyi vain reilut kilometrin omasta pihasta.Myyjä määränpäässä ei osannut kertoa sängyn oikeata ikää.Arveli vain sen olevan 40 vuotta vanha.Sänkyä on kertaalleen entisöity.Ajattelin ensin,jotta maalaisisin sen.

Olenhan aina miettinyt,jotta ei koskaan ruskeita huonekaluja.Armaan kanssa yhdessä pähkylöitiin,jotta mitäpä tuota nyt heti maalaamaan.Oikeastaan se on ihan kiva tuollaisena.

Tämä aarrehan on sellainen päädystä vedettävä malli.Juuri sellainen mistä olen aina haaveillut.Niin ne haaveet toteutuu,kun vaan jaksaa odottaa=)Vanhan ajan tunnelmaa tuli roppakaupalla lisää meidän olkkariin.Kun makoilen tuossa,aistin ja kuulen menneen ajan havinan=)

Parasta pyhäpäivän tunnelmaa lisää kynttilänvalo ja Bachin musiikki.Lunta on sadellut viikolla ja satelee edelleenkin.Lippu on vedetty salkoon Kustaa Adolfin kunniaksi.Jotta siitäpä jatketaan pyhäpäivän viettoa.

Hyvää sitä sinulle ja uutta viikkoa myös.Koitellaan olla liukastelematta jäisillä teillä.Ei muuta kun piikit kengän pohjiin=)

6 kommenttia:

Sarin kotona kirjoitti...

On ihana sänky/sohva!
Ja sopii teille niin hyvin!
Ihanaa sunnuntaita!

Sussi kirjoitti...

Kaunis! Teillä on aina niin ihana tunnelma!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi, tuollaisen sängyn haluaisin minäkin...ja en maalaisi, mutta sänkyhän on sinun...jos valkoisena tykkään niin maalaaat..:)
Mukavaa J:n odotusta..:)

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Ihanuus teidän uusi sänky, on kyllä kaunis tuo alkuperäinenkin väri, mutta vintage kalkkimaaleissa kivat sävyt.. kts. netin kautta sellainen kauppa kuin vanha vanto.. siellä maaleja edullisesti. Ja hei, laita osoite minulle, niin saan korttikirjan laitettua sinulle<3

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Niin, siis että en tosiaankaan yllytä maalaamaa vuodetta, se on todella kaunis noinkin..jäi vaivaamaan tuo ed. kommenttini..

rosiarts kirjoitti...

Jaana, desejo uma semana abençoada. Sua casa está linda.
Beijos, Roziane.