.

sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Kyllästyin

kannettavan kasaamiseen kaapista,aina kun siihen oli tarvis.Sitä ennen kannettavaa oli kokeiltu keittiöön,makkariin ja olohuoneeseen.Kyllä,monen monta kertaa.Nyt sen päätepiste on löytynyt olkkarista.

Tuossa vasemmalla ikkunapokien takana on armaan pöytäkone ja  minun tietokone pöydän oikealta puolelta löytyy telkkari.Siis oikea elektroniikka nurkkaus!!Sitten joskus aikanaan kun armaan pöytäkone sanoo sopimuksensa irti,olen haaveillut,että sijoittaisin ison ruokailupöydän tuohon nykyiseen tietotulva paikkaan.Niin olisi mukavaa sijoittaa pöytä ikkunan eteen!

Sitten joskus=)Seinustalle halusin pienen hyllyn.Hyllyn,missä voin polttaa kynttilöitä.Heti kun lähikauppaan ilmestyy hyasinttejä,ne pääsevät kilpaa loistamaan kynttilöiden kanssa.

Puinen ruusutaulu on äitienpäivä lahja nuorimmaiselta,joskus 15 vuoden takaa.Pienet kahvikupit on omalta äidiltä saatuja.Käyvät sopivasti pienten lämpökynttilöiden alustoiksi.

Marraskuu on jo kohta puolessa välissä.Tänään toivotan onnea kaikille isille.Minä pistän kohta pullataikinan nousemaan ja iltapäivällä herkutellaan tuoreella pullalla.Kiitos Tannille ihanasta paketista=)Minulla oli eilen ihan kuin joulu,kun pakettiasi availin=)Minä palaan asiaan joulukuussa paketti asian suhteen=)Nyt mukavaa Isänpäivän viettoa kaikille!Ja hyvää uutta viikkoa=)
P.s siirryn nykyaikaan myös täällä blogin puolella,kun asennan instagrammin blogiin.Lähiaikoina.Heipat sulle ja voi hyvin!

8 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Kaunis työpiste!

Minulla on oma paikka tietokoneen lisäksi täynnä tenttikirjoja ja muuta sälää...

sylvi kirjoitti...

Kaunista niin kotoista.

Sarin kotona kirjoitti...

Kaunista!
Ja ihana tuo pikkuhylly!
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis nurkkaus!
Tälläkin hetkellä kirjoittelen keittiön pöydänpäässä..:))
Miehellä on, myös pöytäkone ja olen yrittänyt saada hänet ostamaan läppärin, mutta katsos, kun pöytäkone pelittää vielä, niin eihän sitä voi uutta ostaa..:D Tosiaalta viisasta.
Mukavaa alkanutta viikkoa♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Osuinkohan oikeaan tulla instassa....jotakin pitsienkeliä ainakin aloin seurata..:)

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Niin sievän näköistä, että elektroniikka häviää kaiken kauniin keskelle!
Lempeää marraskuun jatkoa täältä Mantelilaaksosta!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Nykyajan elektroniikan maastouttaminen onkin oma taiteenlajinsa;)
Kauniin, vanhan sängyn olet löytänyt edellisessä postauksessa. Ja kyllä tuolla on varmaankin ikää reilusti enempi, kuin 40 vuotta;) Siinäpä on kiva olla ja katsella kaunista kotia!

Anajá Schmitz kirjoitti...

Olá,
linda sua casa, adorei a toalha de crochê.
Bjos
tenha uma ótima semana.