sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kangaspalat=)

Tervehdys ja sunnuntai päivää=)Pientä tai oikeastaan isoa piristystä muutamalla kangaspalalla sunnuntai päivän ratoksi.Rupesin tuossa aamutuimaan ompelemaan kangaspaloista tyynynpäällisiä.Ja sitten sainkin inspiksen tuosta turkoosista pallokankaasta,jotta mitäpä jos laittaisinkin sen verhoksi keittiön ikkunaan.Metrin pala oli kangasta,eli vaan tuohon toiselle puolelle tuli sitten verho tuuletusikkunan peitoksi.Mulla olikin ennen siinä vaan valkoinen pitsinen kappa ja tuuletusikkunan kohta oli ihan avonainen.Pimeellä oli vähän inhottavaa,kun kaikki loisti ulos.Nyt on ikkuna piilossa.Jouluksi oon kyllä aatellut jotain laskosverhoa.Tommonen kappa kuitenkin tavallaan avartaa pientä keittiötä enemmän.
Turkoosi tuolikin sattu just eikä melkein olemaan samanvärinen verhokankaan kanssa.Niin pienestä kangaspalasta syntyikin sitten vähän isompi homma.Palloinen vahakangas jouti pois pöydän päältä.Liika on liikaa pallojenkin kanssa.Nyt sitten katellaan kulunutta valkoista pöydän pintaa.
Mutta vaihteluhan se virkistää.Vahakangas on kuitenkin laatikossa tallessa,jos taas joskus sekin pääsee esille uudestaan.Mullahan on tuo keittiön pöytä klaffi lisäosalla.Sitäkin jo kerkesin mallaamaan tuohon jatkoksi,mutta nojatuoli pitäisi sitten taas roudata pois keittiöstä ja siitä en luovu.
Löysin tuollaista ihanaista ruusukangasta nettipuoti Tilpehööristä.Ihan pakko oli metrin pala sitä ottaa.Muutaman tyynynpäällisen siitä ompelin.Aattelin siinä ommellessa,että tulis kyllä ihanaiset alakapat tästä keittiöön,mutta tyynynpäällisiksi jouti tämä kangas.
Ai niin ja mullahan on nyt se turkoosi sivuverho keittiössä.Mutta mieli piristyi kummasti pienistä kangaspaloista.Pitäiskin joku päivä lähteä sinne kangaskauppoihin mylläämään niitä poistokori kankaita.Jäämäpaloja saa hyvinkin edulliseen hintaan.Vaikka sitten tyynynpäällisiksi.Tai verhoiksi.

Mutta nyt mua kutsuu harava ja vaahteran lehdet pihamaalla.Pirtsakkaa sunnuntai päivää sulle ja uusille lukijoillekkin mukavaa matkaa täällä=)

Näkymisiin!

11 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Totta ,pienellä saa paljon iloa :)

Irmastiina kirjoitti...

ison piristyksen sait pinestä palasta kangasta.
Tuo verho sopii todella hyvin muihin väreihin...ja tyynystä tuli tosi soma....☺

Marika kirjoitti...

Kuvissasi oli paljon kauniita kuvia, kiitos niistä:)

Susanne kirjoitti...

Ihana verho, tyynynpäälliset, täkit ja kaikki. Kaunista on!
Pidän tosi paljon noista väreistä mitä sinulla on kotona.
Mukavaa sunnuntain jatkoa! Nyt onkin ollut kauniit ilmat viikonloppuna:)

Hanne kirjoitti...

Kaunis verho ja ihnia tyynyjä.
Joskus vähästäkin kankaanpalasta saa aikaiseksi jotain;)

sylvi kirjoitti...

Kiva oli taas täällä piipahtaa katselemassa sinun uusia piristäviä töitä.
Mukavaa viikkoa sinulle!

kisu kirjoitti...

Ahkerana oot ollu!
Tuo ruusukangas on kaunista, olen sitä itsekin katsellu.

Mukavaa alkavaa viikkoa!
-kisu-

sanna kirjoitti...

Kaikkea kaunista kankaista olet puuhastellut! Niin ihastuttavia kankaita. :)

pitsienkeli kirjoitti...

Kiitos tytöt vieteistä.Ja kivaa viikkoa teille=)

Hanne kirjoitti...

Ihania ompeluksia, oot niin taitava! Pienillä jutuilla saa kyllä ihan kivoja muutoksia aikaan.

Ihanaa viikkoa sinulle!

Liisa kirjoitti...

Ihana, suloinen, pirteä turkoosi-ilme :)