tiistai 11. lokakuuta 2011

Uusia

sisustus ulottuvuuksia olkkarin puolella.Eilisen siivouspäivän satoa.Ja kunnollahan ei ole siivottu, jos ei vähän ees järjestys ole vaihtunut.Miettinyt oon pitempään pieniä epäkohtia tai siis käytännöllisempi ratkaisuja tiettyjen juttujen kohdalla.Niistä tuli isäntäkin iloiseksi.
Meillähän ei ole sohvaa ollenkaan olkarissa.Ei vaan yksinkertaisesti mahdu,kun on tuo rautasänky olkkarin puolella.Se on meidän sohva ja kyllä siinä välillä vieraatkin nukkuu.Ja kun nyt oon neurotisoitunut noihin verhoviritelmiin,laitoin verhoa vaijerilla tuohon eteen,osittain,että olis sellainen tilanjakaja,tavallaan.Aurinkokennovalotkin on tuotu tuohon väriläiskäksi.Aikas harvoin paloivat tuolla keittiön ikkunan edessä.Välttämättömät tykötarpeet pitää aina olla käden ulottuvilla.Ja Moonahan se siellä jo kerälle on itsensä pistänyt.On aika kova nukkumaan,tuo Moonuus.


Täältä käsin pystyy jotensakkin elokuvia katselemaan.Ainakin vankilatyyppisiä,kun katselee kaltereitten läpi,pääsee ikään kuin tunnelmaan täysillä.
Nurkassa töröttää nyt se asia,mistä isäntäkin tuli iloiseksi.Elikkäs kaikki sen tarvittavat lelut,joita ilman telkkarin- tai elokuvien katselusta ei tänä päivänä tulis yhtään mitään.Oon minä vähän pehmentänyt nykypäivän tekniikkaa verholla ja pitsiliinalla.


Puisen tilanjakajan takana on sänky,missä vanhin poikani tykkää nukkua,kun on armeijasta lomilla.Ja pöytä nyt ei ole ikkunan edessä,kun siinä oli jotain ihan muuta.
Olohuoneesta mennään sitten käytävän puolelle,missä on vessa ja muut huoneet tällä vihreen piirongin seinustalla.Tuosta oikealle on mun askartelu- ja ompelushuone,minkä tapetointi on vielä pään sisällä oottamassa aikaa ja sopivaa inspistä.Niin ja siihen tarvitaan isännänkin inspistä.


Pienet punaiset kangassydämmet putkahti viime jouluna pukin paketista.Vähän siis jo jouluista tunnelmaa...pikku hiljaa hiipii.Älkää peljätkö en rupee vielä hirveesti hösöttämään joulusta,vaikka tykkäänkin sen tunnelmasta ihan täysillä.Teen sitä vielä salassa ja hiljaa.Niinpä niin.Ei muuta kuin seuraavaan siivouspäivään.Vaikka nyt tuntuu taas,että löytyi järjestys,mikä kans pysyy.Toivottavasti.Ei ole paljoa vaihtoehtoja pienessä ja pitkulaisessa olkkarissa.Niin ja ainahan voi lohduttautua sillä,että vaihtelu virkistää.Wai mitä?


****************


Kivaa syksyistä viikkoa sulle ja nähdään taas=)

20 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Kaunista ja mä bongasin kuvasta unelmatelkkarin :P

Irmastiina kirjoitti...

Ihana kuvasarja...näkee, että teillä asuu käsityöihminen...☺☺

JaanaElina kirjoitti...

Heipa pitkästä aikaa.Ainakin vaikka mitä siellä teillä on tapahtunut viime käyntikerrastani.Niin paljon uusia postauksiakin.Olipa kivan piristävää lukea niitä.

Olkkari näyttää oikein viihtyisältä.Kaikkea ihanaa siellä.Voi tuo hanhi on niin söpö,että voisin kokeilla ommella meillekin sellaisen.

Mitähän kaunista noista virkatuista lappusista syntyy.Ihan mahtavia värejäkin.

Täällä lomaillaan,tai oikeastaan ollaan kotona töissä viikko.Ja töitä kyllä täällä riittää.Nyt alkajaisiksi ollaan laitettu polttopuita liiteriin.Kohta pitäisi aloittaa haravointia.

Mukavaa viikonjatkoa sinne teille.

Liisa kirjoitti...

Kyllä, vaihtelu virkistää ;) Sä oletkin ihan mestari taikomaan uusia järjestyksiä, meillä on jotenkin vaikeaa vaihtaa radikaalisti huonekalujen paikkaa oikein missään huoneessa, paitsi Peipposen, siellä sitten puran tuota enrgiaani miehen mielestä turhankin usein ;)

Marika kirjoitti...

Ihanan näköistä, mä tykkään kaikista noista väreistä mut en osaa itse laittaa noin kivasti!
Oon ihan samaa mieltä, että kunnon siivous on silloin tehty kun järjestys on vaihtunut :)

Inkabella kirjoitti...

Nättejä kuvia! Mukavaa viikkoa!

marigold kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
marigold kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
marigold kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
marigold kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
marigold kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
marigold kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marika kirjoitti...

Ihania kuvia!Piti taas suurennella ja tsiikailla oikein tarkasti :) Kotisi ihana tunnelma huokuu tänne asti.
Mukavaa viikon jatkoa!

Riitta kirjoitti...

Kodissanne on kyllä aivan mahtava tunnelma! Tuohon sohvalle jos istahtaisi, olisi paljon ihailtavaa :) Mäkin yritän viel hillitä joulujuttuja viel, ihan salassa viel puuhailen ;)

Marge kirjoitti...

Niin kaunista ja kodikasta, tykkkään!!♥
Ja hauskasti kerroit noista vankilaelokuvien katselusta...;D
Kiitos sinulle niin kauniista sanoistasi blogissani:)

Kivoja käsityöhetkiä syksyisiin iltoihin sinulle:)

Hanne kirjoitti...

Se se onkin muuten jännä juttu että siivouksen yhteydessä jos ei tavaroiden paikat vaihdu niin ei tunnu ees siivotulta=)

Ihanan kodikasta teillä!

pitsienkeli kirjoitti...

Kiitos tytöt viesteistä ja taas on lähettävä siivoamaan;)

Purnauskis kirjoitti...

Söpön romskua!

Tanni kirjoitti...

Ihana koti teillä, tyynyjä, kankaita, värejä.. itse tehtyä..hauskuutta arkeen kivoilla ideoilla.. Kiitos, oli mukava piipahtaa ja varmasti tulen toistekkin..

pitsienkeli kirjoitti...

Kiitos tytöt teillekkin.Ja tervetulemas uudestaan=)