sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ruusukuosia=)

Heippa taas=)

Ruusuista pussilakanaa ei voinut toista kertaa ohittaa kaupassa.Laiskasti aattelin,että uudistan sillä nojatuolin ilmettä vaan sujauttamalla kauhtuneen täkin pussilakanan sisään.Teinkin niin ensin,mutta pitäähän sitä vähän haastettakin ottaa vastaan.Elikkäs pussilakana leikattiin auki ja näin pieni ruusuinen ja iso ruusuinen puoli pääsivät molemmat käyttöön.Kauhtunut täkki sai oman uudistuneen ilmeensä siten,että ompelin kankaan täkkiin kiinni.
Pieniruusuisesta kangaspuolesta taas kehkeytyivät verhot keittiön ikkunaan. Saavat olla nyt ainakin jonkin aikaa.Verhot tuossa.Jouluksi olen ajatellut sellaista laskosverhoa.
Mutta kummasti raikastui ilme keittiössä..Yhdestä pusssilakanasta.Ja ruusukuosi on niiiin romanttinen.Tykkään kovasti.Samalla piti vähän jo laittaa jouluvaloa ja huopaisia lumihiutaleita ikkunaan roikkumaan.Kun ei sitä lunta nyt vielä ulkona ole.
Eilen käyttiin saunomassa ja järvessä uimassa vanhempieni luona.Joo,ihana olo tulee uimisen jälkeen.Ei parane jäädä varpaita uittelemaan ja hirvittelemään veden kylmyyttä.Reippaasti kun menee vaan suoraan,niin hyvin homma sujuu.Ja kyllä lähtee veri kiertämään ja olo on tosiaankin enemmän kuin piristynyt.Ilokseni sain äidiltä kotiin tuomiseksi näitä hänen itse posliinimaalaamiaan kahvikuppeja ja pullalautasia.Ovat niin somia ja uniikkeja taatusti.Juhlapäivänä nämä kupit pääsevät pöytää komistamaan.

************

Huili viikonloppuakin on vietetty,vaikka eilen illalla pussilakana pisti vähän suunnitelmat uusiksi.Niin aina.Mutta nyt sunnuntaina jatketaan huilimista,ainakin välillä=)Kivaa sunnuntaita vaan sulle ja kellotkin on siirretty,eikö?
13 kommenttia:

Puumuli kirjoitti...

Jaksan aina vaan ihmetellä jatkuvaa energiaasi tuossa kodin sisustamisessa! Tulee aivan hiki, kun katselee ja kuuntelee...

Mukavia marraskuun alun päiviä toivottelee

Sari Puumulista

Marika kirjoitti...

Toistamiseen yritän kommentoida;
eli ihana kuosi!Pussilakanastakin voi olla moneksi ja sultahan ei ideat lopu :))
Hui sua uimaria!Ite en millään veteen pulahtais...en vaikka tiedänkin sen terveysvaikutukset..
Mukavaa ja ilmeisen puuhakasta tulevaa viikkoa! :)

Hanne kirjoitti...

Ruusut on ihania. Aina.

Ja ihan hurja oot kyllä kun järveen uskaltaudut vielä. Mie oon sellainen vilukissa että kesälläkin on liian kylmää mennä järveen=)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

pitsienkeli kirjoitti...

No,toivottavasti ei tule Sarille paha hiki,kun käyt täällä pitsienkelissä.Minä nyt vaan satun oleman tällänen,että pitää tehdä,kun inspis iskee.On se niin mukavaakin.Siksipä sitä teenkin.Ite en hiki päässä vaan ilosella mielellä toteuttelen ideoita.Toivottavasti niistä on iloa teillekkin tai vaikka ite toteutettavaksi.

pitsienkeli kirjoitti...

Niin ja mukavaa alkavaa viikkoa teille=)

Tarja kirjoitti...

Kekseliästä ja käytännölistä tuo pussilakanan käyttö ja vieläpä kaunista;)

sylvi kirjoitti...

Kaunista ruusuista.
Voi kun tekisi mieli minunkin uimaan.
Ihan tunnen miten piristäisi.
Vielä kun saisi mökin rannalta, niin sitten minäkin kävisin joka aamu uimassa,
Mukavaa alkavaa marrakuuta sinulle!

ellu kirjoitti...

Kivasti keksitty!
Tuo tuoli houkuttelee istumaan syvyyksiinsä ja ottamaan käsiin mukillisen lämmintä glögiä.
Mukavaa marraskuun alkua!

Susanne kirjoitti...

Olet taas saanut niin kaunista aikaiseksi! Olet valtavan aikaansaava ja kekseliäs! Minä olen kova suunnittelemaan, mutta toteutus tahtoo aina jäädä. Mistähän saisi tuollaisen energian kuin sinulla.

Ihanat kahvikupit ja pullalautaset äitisi on tehnyt!
Mukavaa alkanutta marraskuuta!

pitsienkeli kirjoitti...

Toivoisin Sylville sitä mökkiä järven rannalta.Onhan se mukava mennä uimisen jälkeen saunan lämpöön.Viimeisen uinti reissun jälkeen en enää menee saunaan.Jää siten parempi olo päälle=)

Jokainen on aikaansaapa ja kekseliäs omalla tavalla.Kivoja ideoita saapi teidänkin blogeissa ihastella=)

pitsienkeli kirjoitti...

Mukavaa alkanutta marraskuuta vaan teille=)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hurmaava koti!

jendina kirjoitti...

Ihana sisustustyyli sulla! Jo parin postauksen lukemisen jälkeen tiesin, että taidan liittyä lukijaksesi :)