tiistai 19. kesäkuuta 2012

Lomaa ja juhlaa=)

Heippa pitkästä aikaa!Täällä ollaan vietetty kesälomaa ja juhlia myös on mahtanut joukkoon.Viime sunnuntaina vietettiin nuorimmaisen rippijuhlaa.Haikein ja helpottunein mielinkin.Viimmoset rippijuhlat meidän perheessä.Kirkon jälkeen on hymy herkässä ja kesäloma alkaa Vernerilläkin=)Kuvassa on mun rakkaat lapset.
Aika pitkälle meni viime viikko juhlan järjestelyissä.Herkut meni kuin kuumille kiville,enkä edes kuvaa kerennyt niistä ottaa.Mutta tänään kerkesin jo ottamaan kuvaa keittiön uudesta komistuksesta.Siitä mitä pyörittelin koko pitkän talven takalistossa.Helppo homma oli piirtää paperille suunnitelma ja armas teki sitten sen vaikeemman homman.Valkoista maalia pintaan ja vanha kerrossänky on saanut uuden elämän keittiössä tilanjakajana.Tiskaustaso jää nyt piiloon tuonne lautahyllyn taakse.
Tänään oon kerennyt muutenkin päivittämään sisustusta kotosalla.Keittiön ja olohuoneen pöydät vaihtoivat paikkaa,liukkaasti matot jalkojensa alla.Ja taas tuli virkeyttä ja kivaa uudistusta kotiin.Vaan ja ainoastaan huonekaluja siirtelemällä.
Ja paras piristys kotiin tulee kyllä ehdottomasti luonnonkukista.Lemmikit on täällä päin jo kukkineet miltei pois,mutta leinikki on varsin kestävä luonnonkukka maljakossa.
Enpä ole teijänkään blogeissa paljon kerennyt käymään,kun pika pyrähdyksen.Tämäkin karva keisari vaatii aina oman aikansa=)Mutta sopivassa raossa taas visiteerataan=)Palaamisiin!!!!

7 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Rippijuhlat on liikuttavia,siitä ei pääse mihinkään,meillä vielä aika monta vuotta oman tytön juhliin mutta vilauksessahan nuo vuodet vierii joten edessä nekin on ennenpitkää:)
Kaunis on tuo sinun tilanjakajasi,mullakin rupes heti aivot surraamaan että saiskos meidänkin keittiöön tuollaisen,suunnitellaan,suunnitellaan;)
Samoin kuin voitais suunnitella sitä treffaamista vaikka tuossa juhannuksen jälkeen,nää ensimmäiset lomaviikot on ollu semmosta härdelliä ja paikasta toiseen matkaamista mutta tosi kiva olis nähdä!
Suloisia kuvia sulla taas ja tuosta leivinuunista ole (melkein) kateellinen,semmonen olis ihana:)

JaanaElina kirjoitti...

Oi miten hieno tilanjakaja.Olisipa hieno meillekin.Lisää kuvia,pliis.

Niin se aika kuluu.Teilläkin alkaa olla lapset isoja.=)Meidänkin kuopus sai työpaikan hämeen suunnalta ja muuttoa on tehty nyt kevään aikana.On se niin haikeaa.

Ihana karvakuono.

Riitta kirjoitti...

Kesäjuhlat onkin mukavia :) Loistava idea jälleen toi tilanjakaja !!! Miten sä aina keksitkin noi ideat ?
Iloa viikkoosi ♥

Anna kirjoitti...

On siinä ollut sitten touhua! Huonekalujen järjestyksen vaihto kuulostaa kivalta ja piristää aina. Ihana karvakuono teillä ♥

Susanne kirjoitti...

Oikein paljon onnea nuorimmaiselle! Rippijuhlat on aina niin koskettavia.
Kaunis kuva lapsistasi!

Nyt on ihanaa aikaa kun saa luonnonkukkia maljakkoon.

Hyvää juhannusta teille kaikille sinne!

Puumuli kirjoitti...

Upea pöytä sinulla on siellä keittiössäsi! Oikein mukavaa juhannusviikonloppua ja monta aurinkoista päivää!

T. Sari Puumulista

sylvi kirjoitti...

Paljon Onnea rippilapselle ja runsasta Jumalan siunausta hänen elämää., niin myös toisillekin lapsillesi ja itsellesi.

ihana kuva lapsistasi. Elämä edessä.
Kaikkea hyvää!!