tiistai 26. kesäkuuta 2012

Palloliina=)

Heips ja juhannuksen jälkeistä tiistai päivää!Keskikesän juhla on juhlittu ja kesäkuun viimonen viikko jo menossa.Aika rientää,mutta vielä on kesää pitkälti jäljellä=)Niin vaikkei niille säille mittään voi,niin aurinko sais kyllä paistaa useammin.
Keväällä jo virkkailin noita palleroisia ja aattelin sängynpeiton päälle ne ommella.Mutta kun sopivaa ei ole vastaan tullut,liittelin ne yhteen pöytäliinaksi.
Tuo alimmainen liina on kirpparilöytönä pitsineliö,johon sitten virkkailin vähän lisää valkoisella ja violetilla langalla.
Ensimmäisellä lomapätkällä en ole paljoa virkkaillut.Mitä nyt muutaman pakollisen tiskirätin.Palmikkosukat on ajatuksissa ollut.Niitä en ole ennen tehnytkään,jotta haastetta riittää.Ehkä nekin pääsee puikoille vasta syksyn tultua.Mutta nyt nautitaan kesästä ja toivottavasti myös paisteesta auringon!Mukavaa kesäkuun viimeistä viikkoa=)

6 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Mukavaa kesäkuun viimeista viikkoa, myös sinulle!

Kateellisena täällä ihailen kättesi taitoja....minulla, kun ei virkkauskoukku kädessä pysy...eikä oikein puikotkaan...:))

Anna kirjoitti...

Olet taitava käsistäsi! :) Sinun blogista inspiroituneena virkkaan nyt pyöreitä pinkki-valkoisia tabletteja yöpöydille.

Raija/A kirjoitti...

Raikas ja kaunis kesäkoti.Tykkään.

-k- kirjoitti...

Näyttääpä kivalta tuo palleroliina. Oletkin ollu ahkerana koukun kanssa. Mulla on irkkaillut jääneet...kasa mummonneliöitä olisi odottelemassa ja matonkudettakin kasillinen...

Kivaa viikon jatkoa!
-k-

Johanna kirjoitti...

Suloinen liina... voi kun osaisi virkata! Ihanan kesäinen koti sinulla.

Kirsi kirjoitti...

Tuosta ei pöytäliina enää suloisemmaksi muutu,aivan ihana!
Muutenkin jaksaa joka vierailukerralla ihastuttaa tuo sinun värienkäyttösi,kaunista kuin karamelli:)
Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista ksäkuun viimeistä viikkoa sinullekin!