sunnuntai 26. elokuuta 2012

Hei=)

Edellisen viikon siivouspuuskassa rautasohva lähti monen mutkan ja hikipisaran kautta olkkariin.Ei tarvinnut kuitenkaan ikkunan kautta sohvaa siirtää.Yksi kappale piti kuitenkin ruuvata siitä irti,että mahtuu liikkumaan sokkeloisessa ja ahtaassa kuljetusmatkassa.Alunperinhan se idea lähti siitä,että vitriinikaappi olis ihan kiva väliin keittiössä.Niin oli se sohvakin ja vaikka se oli äärettömän vaikea sinne siirtää,niin joskus se ihan taatusti vielä makoilee keittiössä=)
Keittiö tuntuu nyt enemmän keittiöltä.Ilman sitä sohvaa.Silti mulla on ikävä makoilua siinä.Samalla kun uunissa paistui piirakka.Esmes.No,nyt makoillaan olkkarissa=)
Sisko kun siivoilee omassa kodissaan,niin munkin vitriinihylly saa uutta täytettä.Ihastuttava kahvitteluastiasto.Puuttellinen, lautasia on kaksitoista,mutta kuppeja on kahdeksan.Silti se on mulle täydellinen=)
Pienet emalikupit ja söpönen emalikattila löytyi kaupanhyllyltä.Kattila on ainakin koriste vaan.Niin pieni se on.
Turkoosilla jatketaan myös keittiössä.Pienellä lisäyksellä tyynyssä.
Kukat saa vielä hakea kukkapenkistä kannuun.Mulla kukkii yksivuotiset kesäkukat ihan valtoimenaan.Ihmetellyt oon kun sateessa olleet pelarkuut on kaikista isommissa kukissa ja nuppuja vaan puskee koko ajan.Ja senhän ei tykkää liiasta vedestä.Mulla ne on uhmannut sitä totuutta ja hyvä niin.Viikko on taas hurahtanut ja sunnuntai päivä eessä.Käsitöitä olis kiva tänään tehdä.Äitiltä sain iiiihanat villasukat.Niitäkin voin seuraavassa postauksessa sulle vilauttaa.  Kivaa sunnuntaita myös=)

10 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Suloiselta näyttää niinkuin aina:) Voi että mäkin haaveilen tollasesta vitriinikaapista,ihan tyhmää pitää kauniita astioita umpipuisten ovien takana piilossa...Laitoitko sä muuten mulle silloin s.postia kun kerroit laittavas,ei nimittäin ole tullut ainakaan perille:/
Käsitöiden merkeissä menee täälläkin tää päivä,höystettynä sisustuksella,kuinkas muutenkaan;) Suloista sunnuntaita sulle<3

Johanna kirjoitti...

Se on kyllä ihme miten meistä naisista löytyy sitä voimaa kun oikein tahtoa on. On tullut nääs täälläkin siirreltyä jos minkäkinlaista huonekalua paikasta toiseen ja siihenhän ei miehiä tarvita :)
Ihanat kupposet olet siskoltasi saanut, näyttävät oikein somalta kaapissasi.

-k- kirjoitti...

Turkoosi näyttää kivalta! Ihme juttu, miten sitä jaksaa melkein mitä vain, kun on selvä visio mitä haluaa...isommatkin huonekalutkin siirtyy ihan noin vain ;o)

Kivaa elokuun viimeistä sunnuntaita!
-k-

Liisa kirjoitti...

Noitten huonekalujen siirtely on vaativaa ja voimia kysyvää hommaa, mutta vaivansä väärti:) Ihana kahviastiasto sulla siellä . Kivaa syksyn alkua.

Susanne kirjoitti...

Kaikkea kaunista sinulla on siellä; kahvikupit, emaliastiat, tyynyt ja kaikki!
Suloista sunnuntaita!♥

Irmastiina kirjoitti...

Voi miten ihanan astiaston olet saanut...ja kahdeksan kuppia on jo aika monta. HArvoin sitä meillä ainakaan isompaa porukkaa kerralla on kahvittelemassa...:)

mustakissa kirjoitti...

Mahtava kaappi ja olet saanut sinne tosi kaunista täytettäkin! Syksy saa aina aikaan jonkinlaisen kodin uudistamispuuskan minussakin, joka en liiemmin sisustele..

Riitta Sinikka kirjoitti...

Tahdon voimalla moni homma hoituu. Ihanaa ja kaunista!

sylvi kirjoitti...

Kaunis on keittiösi.
sukkia pian tarvitaankin. Kiitos samoin ihanaa pyhä-iltaa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Ihana blogisivu sinulla. Olen aivan koukussa ja inspiroidun aina vaan uudelleen kivoista käsityö- ja sisutusjutuistasi.Meillä on samanlainen maku. Mukavaa syksynalkua sinulle ja intoa kodinlaitollesi. Kiitos kun saan vierailla sivuillasi.
Terveisin Pirjo Tampereeen läheltä.