perjantai 3. elokuuta 2012

Kirppislöytöjä keittiöön=)

Heippa ja vauhdikasta ralli viikonloppua=)Meillä ainakin isäntä kuuntelee ralliradiota koko ajan.No mua ei nyt hirveesti kiinnosta.Yritän kuitenkin olla hengessä jonkin lailla mukana.Mä olen ollut kuitenkin aikas vauhdikas sisustus puolella,kun pähkylöin ihanne keittiö unelmaani.Sehän olis sellainen,missä keittiön tasot ja pesualtaat olis sijoitettu ikkunan eteen ja ovi aukeais keittiöstä ulos.Just semmonen vanhan ajan pariovi tyylinen.
Ihana olis tehdä tiskaus/leivonta/ruoanlaitto hommia ja samalla katsella pihamaalle=)Siksipä sijoitin pienen pöydän tuohon ikkunan eteen.Jotta pieni pala unelmaa olis vähän lähempänä.Tuossa voipi nyt tiskata vaikka ruusuista kahvikuppiansa emalivadissa.Ja uppoutua vaikka siihen keittiöunelmaan=)
Kivempihan niitä kivoja kotihommia olis tehdä,jos ei tarttis seinää tuijottaa.Miksiköhän täällä onkin ollut tapana tehdä nää systeemit näin.Esmes Englannissa on miltei aina keittiötasot ja pesualtaat just ikkunan edessä.No,viritellään sitä unelmaa ainakin haavemaailmassa=)
Samalla näissä kuvissa on vilahtanut mun kesän kirpparilöytöjä.Värikkäitä tyynynpäällisiä,kankaisia pöytäliinoja.
Pallo-ja kukka astiat on vanhoja löytöjä,mutta lautasia oon ettinyt ja löytänytkin kasapäin.Eriparisia,matalia ja syviä lautasia.
Muutaman suloisen kahvikupin ja ruokailuvälineitä,lusikoita muutaman kappaleen.Jouluksi olis haavena saada joulupöytään vanhan ajan veitset ja haarukat.Ja taas on ainakin yksi hyvä syy käydä kirppistelemässä=)
Enimmäkseen on astioita löytynyt kesän aikan kirppisreissuilta.Tuo Arabian valkopohjainen+sinikukkainen syvä lautanen on isän äidin peruja.Siitä on kuulkaas monet sopat pienenä lusikoitu.Ja nyt se komeilee meijän keittiössä.Aina tulee mummo mieleen,kun katse lautaseen osuu=)Hyvällä paikalla siis lautanen on.Nyt pitäis varmaan lähtee armaan kans neuvottelemaan kärryprojektista mun Prinsessa Amalialle=)Täytynee kehitellä ensin jonkin hyvä strategia.Pitäkää peukkuja pystyssä=)Ja  mukavaa elokuun ensimmäistä viikonloppua=)Nähdään taas,heippa!

10 kommenttia:

Sirutuuli kirjoitti...

Ihania kuvia taas :)
Oletkin näköjään vaihtanut blogin nimeä, kivan nimen keksitkin. Sopii hyvin tähän blogiin.
Miekin olen aina tai ainakin monta vuotta jo haaveillut tiskipöydästä ikkunan edessä. Paitsi että meillä näkymä on naapurin pihalle, ei ehkä sittenkään hyvä idea :)

Irmastiina kirjoitti...

Aivan mahtavia löytöjä olet taas kerran tehnyt!

Minulla on tässä kodissa osa työpöydästä ikkunan alla ja voi, että tykkään...:)

Mukavaa viikonloppua sinulle!

JaanaElina kirjoitti...

Meilläkin haaveillaan(tai siis meillä on minä) tiskialtaasta keittiön ikkunan alla.Meillä onkin taso siinä,ja ollaan vaihtamassa tasoja jossain vaiheessa,joten siinä vaiheessa se olisi mahdollista.Ainut ongelma vaan on etä viemäri on toisella seinällä,mutta sehän on vaan pieni ongelma,ainakin minun mielestä.Isäntä on kyllä toista mieltä,joten meillä vaan haaveillaan varmaan jatkossakin,sillä isännän sanan on laki ja piste.(Ei vaiskaan)

Upeita löytöjä olet tehnyt.Ihania astioita.

Meillä on tytön koirat täällä hoidossa,menivät ralleja katsomaan.Ja meilläkin ralliradio on päällä,se on ihan perinteistä.Joskus itsekin juostiin pätkillä,nyt ei enään jaksa.Helpommalla pääsee kun kuuntelee ralliradioo.

Ihania elokuun kuutamoiltoja.

Heidi kirjoitti...

Voi että se olisikin ihanaa, jos allas olisi ikkunan alla! Kyllä harmittaa, etten sitä keksinyt kaksi vuotta sitten, kun keittiöremontin teimme. Mutta ainahan sitä saa haaveilla:)

sylvi kirjoitti...

sinä se keksit. allas ikkunan edessä ja ulos voisi katsella tiskatessa.
Mukavia löytöjä.
Ei muuta kuin oikein hyvät suunittelut kärryille ja mukavaa viikonloppua!

Susanne kirjoitti...

Ihania astioita ja tekstiilejä! Aivan ihania löytöjä kaikki!
Mukavaa viikonloppua!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania löytöjä! Täältä löytyy jokunen samanmoinen. Mukavaa päivänjatkoa!

Kirsi kirjoitti...

Rallitunnelmissa täälläkin,pakko ollakin kun pöristelevät ihan tuossa vieressä:)
Melkosen suloisia löytöjä olet taas tehnyt,ihan erityinen tietysti tuo mummon lautanen!
Tiskipöytä ikkunan alla olis kyllä unelma,meillä vaan on niin huonot näkymät keittiön ikkunasta että sitä varten pitäis sitten muuttaa;)
Mukavaa viikonloppua sinnekin<3

Daisy Caramella kirjoitti...

Onpas sulosta tunnelmaa täälläkin, oikein mieleistä:)Hyvät löydöt! joo, kylläpä asiaa sanoit, miksei ne ole tosiaan ikkunan eessä nuo tiskipöydät, selkä ikkunaan päin aina vaan...Kivaa vkonloppua sinnekin*

Mari kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt! Minäkin haaveilin tiskipöydästä ikkunan eteen mutta harmikseni meillä on ikkunat liian matalalla, eli ei käynyt... Mukavaa sunnuntaita!