sunnuntai 19. elokuuta 2012

Mennäänkö

saunaan?Mennään vaan=)Saunominen on ihanaa.Kun soivat kiukaan mustat urut,unhoittuvat arjen surut=)
Tästä mä olen yltiöpäisen iloinen meijän pesuhuoneessa.Isosta ikkunasta.Ikkuna on kadulle päin ja siksi se on vuorattu kontaktimuovilla ja kukkakuvioinneilla.
Mutta parasta siinä on se,että saa suihkun jälkeen avata ikkunan ulos.Kesä aikaan höyryt ja kosteus pakenee siitä ulos.Ja löylyjen väliinkin voi ikkunaa pitää auki,jos tuntuu liian tukalalta.
Kesälomalla mä pistin luovuuden peliin ja sisustelin pesuhuoneen uuteen uskoon.Sauna ja pesuhuone on useinkin liian pelkistetty.Mä kannatan satsausta niidenkin sisustamiseen.Siellähän me rentoudutaan ja huuhdellaan pois arjen tomut niskoista=)
Lyhtyjä ei voi koskaan olla liikaa.Ja saunottelu nautinnon voipi viedä huippuunsa kynttilän valossa.Mulla on vielä hakusessa korit pesuaineille.
Muovinen viherkasvikin on oiva lisä tunnelman tuomisessa.Noita ikikukkia voisi olla enemmänkin.
Sitten vaan puita pesään ja kohta päästään saunomaan=)Ensin sytytetään kynttilät lyhtyihin.Nautinnollista ja rentouttavaa sunnuntai päivää ja uutta viikkoa sulle:nähdään taas=) Heippa!

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Voi miten kaunista!Ja kynttilöillä tosiaan saa tunnelman kohilleen.
Meidän kylppäri saunoineen huutaa niin kovasti remonttia että hädin tuskin saattaa suihkussa käydä. :) Siellä ei tunnelmasta ole tietoakaan..

Irmastiina kirjoitti...

Ihana soikko pesuhuoneen seinällä...kauniisti olet sisustanut....:)
Meillä saunassa pitäsi alkaa "pienipintaremontti"...kunhan mies saa inspiraation. Kiuas muuttaa toiselle seinälle...:)

Sirutuuli kirjoitti...

Ihana, ihana! Sie olet kyllä niin taitava sisustaja!
Meidän betonibunkkeri on ihan toista maata. Yhdet kuvat laitoin joskus siitä blogiin ja siitä se ei juurikaan ole muuttunut, enkä ymmärrä, mitä sille voisi tehdä. Ihan kammotus se on.

Susanne kirjoitti...

Kaunista on, ihanasti olet sisustanut!
Mukavaa alkanutta viikkoa!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi miten kaunis saunaosastokin!

Liisa kirjoitti...

Totta! Mäkin kyllä tykkään, että myös kylppäreissä (saunaa meillä ei täällä Saksassa valitettavasti kotona ole :( ) pitää myös olla nättiä ja viihtyisää... Monesti meillä käyvät vieraatkin ihastuneena ihmettelevät kun on koti tosiaan vessasta makkareihin keittiön kautta kokonaan samaan tyyliin sisustettu ;) No, miksei olisi!?
Ihania saunailtoja teille!

Heidi kirjoitti...

Kylläpä näyttää ihanalta!:) Minäkin saunaa sisustelin talvella, mutta kylpyhuone on vielä kesken. Sinnekin kyllä hankin jo kaapin ja tason, jotka odottavat vain laittamistaan:)