keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pähkylöintiä.....

Heippa taasen=)Tulinpahan taas tänne,vaikka peraatteessa mun pitäis olla nukkumassa.Vaan enpä ole.Yövuoron jälkeen uni ei heti tule,niin pähkylöijään sitten näillä keittiöjutuilla.Jos se uni sitten tulee paremmin,kun saa tämän pois päiväjärjestyksestä.Laitoin kaks kuvaa tuosta meijän pikkuruisesta keittiöpöytä ryhmästä.Lampun vaihdolla oon iitteeni kiusannut.Yläkuvassa on tuo turkoosi varjostin.
Ja tässä kuvassa vaaleempi varjostin.Mun silmään näyttää aika hailakalta turkoosin jälkeen.Sitäpä tässä oon pähkylöinyt kumman jätän paikoillensa.Kaikkea sitä pitääkin pähkylöijä.Mies sanois varmaan,että eikö se ole ihan sama.Lamppu kuin lamppu.Olispa miehen aivot,niin elämä olis hitusen verran ainakin helpompaa.
Vaalempi varjostin siinä on nyt ja taijan jättää sen nyt kuitenkin tuohon vaihtelun vuoksi.Mikähän tässä sisustelussa on,kun jotakin lisää,niin sitten pitäis ruveta muuttelemaan muutakin.Vähintään mattoa vitriinikaapin alle ja työntelemään sitä ympäri taloa.Joku kertoi jossakin lehdessä,että kun siirtää vaikka esmes kukan paikkaa,niin kohta on koko huusholli myllätty uuteen uskoon.Olihan se jotensakkiin lohdullista lukea,että kohtalotovereita löytyy=)
Kun punaisella sprayllä suihkuttelin pikaseen tuon tuolin,niin heti alkoi mulla lampun vaihto puuhat.Niin vaikken hirveesti olekkaan sen joulun punan ystävä,niin silti joulu mielessä,halusin kuitenkin yhden punaisen tuolin keittiöön.Vihreän ja sinisen tuolin kaveriksi.
Pikkuruiset hiippalakkisetkin laitoin jo esille.Ovenkahvaan ja kankaiseen tötteröön.Hiljaiseen tai sitten nopeeseen tahtiin mun puolesta joulukoristelut voi aloittaa.Loppu viikko mulla meneekin taas työn touhussa,jotenka saanen toivotella sulle hyvää loppuviikkoa ja viikonloppua kanssa.Voikaa hyvin.Niin ja vielä erityiset terkut blogiystävälle ja kiitokset eilisestä puhelinyhteydestä=)Mukava oli jutella ja ehkä vielä päästään ennen joulua tapaamiseenkin. Heippa!

8 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Teillä on niin kaunista siellä! Ihailen noita kauniita tavaroita ja värejä mitä teillä siellä kotona on.
Tosi kiva oli jutella eilen puhelimessa:) Juttua olisi riittänyt vaikka kuinka paljon:) Toivottavasti tapaamme pian!

Irmastiina kirjoitti...

Nuo keittiön tuolit ovat hienot...tykkään...:)
Se on totta, että kun yhden jutun vaihtaa tai siirtää, niin kohta sitä on pakko toinenkin kohta tuunata...:))

LENNU kirjoitti...

Jep, allekirjoitan minäkin tuon vaihtojutun, se ikään kuin paisuu ku pullataikina, jotain pientä siirtää niin vyöry on liikkeellä :)
Punainen tuoli on kiva piriste.

sylvi kirjoitti...

Kaunsi lappu tuo vaalea on ja varmasti sopii punsen tuolin kanssa.
Niin paljon kaikkea kivaa sinulle siellä keittiössä.
Kiitos samoin sinulle hyvää viikonloppua!

Saga kirjoitti...

Kaunis on tuo vaalea lamppu. J ajos on miehinen elämä yksinkertaisempaa... on se varmaan silloin myös tylsempää...joten ei toivota meihin naisiin miesmäisiä piirteitä.....

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kaunista ja harmooninen sisustus!

Liisa kirjoitti...

Nuo eriparituolit on sitte kivat. ja tuo on niin totta, kun yhden paikkaa vaihtaa, koko huusholli on kohta myllätty uuteen uskoon :)

Mari kirjoitti...

Ihana tuo punainen tuoli, kivasti piristää :) Ja molemmat lamput käy hyvin, ehkä tuo valkoinen on vähän rauhallisempi...
Hyvää viikonloppua!