sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Taulut=)

Hei taasen ja kiitos ja kumarrus edellisestä=)Vaaleampi lamppu jäi keittiöön ja sen valossa punainen tuolikin suorastaan loistaa.Tonttu on juossut ovenkahvasta hyllylle ja Mintun avustuksella laitettiin blogin ylätunnisteeseen jo jouluinen kuva siitäkin.Päivällä sytytetään kynttilä ja tarjotaan isännälle ja pojille jälkiruoaksi kermaista mansikkakakkua Isienpäivän kunniaksi,kunhan töistä palaavat.
Viime viikonlopun tuotoksena tein kankaisen taulun.God Jul tyynyn jälkeen kirjonta rupes tuntumaan enemmän kuin kivalle.
Oma koti kullan kallis taulu on nyt makkarin seinällä.Pikkuisen oli hiukka liian paksu lanka,kun vähän tuota kangasta vetää kurtulle,mutta ison työn kuitenkin tein,niin olkoon siinä.
Tällä viikolla en olekkaan kerennyt tekemään oikeestaan niin yhtään mitään käsitöitä.No,pieniä tähtösiä olen opetellut jossakin käänteessä.Olisko tuo harjoituskappale nro kymmenen.Aloitetaan alusta,puretaan,yritetään uudestaan linjalla.Ja kun nyt yhden jotakuinkin tähden näköisen sain valmiiksi,pitihän se laittaa pieneen kangastauluun sekin loistamaan.Tähden tähdistä kirkkaimman......
Tästä tulikin nyt taulu postaus,kun vielä pitää laittaa kuvaa jo aiemmin tekemistä makkarin tauluista.Kangaskehyksissä on hääruno meijän vihkimysseremoniasta,Vanha Apassi intiaanien hääruno.
m
Ja alemmassa kangaskehyksessä minä ja armas,minun vanhemmat ja armaan äiti.Jotta semmosia pieniä kehyksiä.Kankaista.Nyt olis varmaan otettava esille kanamunat,sokeri ja jauhot ja ruvettava vatkaamaan sitä kakunpohjaa.Mukavahan sitä on sitten tarjota työn raskaan raatajille,kun töistä kotiutuvat.Hyvää sunnuntai päivää sulle myös=)

7 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Hienoja tauluja olet tehnyt.
Sinulta nuo käsityöt luistaa, toisin, kuin minulta...:))

LENNU kirjoitti...

Sitä on oltu niin ahkerana ja idearikkaana :)Ihanat on.
Mukavaa päivänjatkoa!

Ruususuun äiti kirjoitti...

Ihana idea taas! Mukavaa sunnuntaita sinne!

hanne virtauksesta kirjoitti...

Ihania, suloisia tauluja!!!

Susanne kirjoitti...

Ihania tauluja ja kaunis uusi ylätunniste blogissasi!
Kermainen mansikkakakku kuulosta niin herkulliselle, nam!
Ihanaa alkavaa viikkoa!♥

sylvi kirjoitti...

Siellähän syntyy tauluja kuin sieniä sateella.
Kauniita.
Hyvää Isänpäiväniltaa sinne teille!♥

rosiarts kirjoitti...

Olá, sou do Brasil e amo o seu blog.
Sempre vem admirar sua casa, é linda.
Estou seguindo você.
Beijos, Rose.