tiistai 13. marraskuuta 2012

Tunnelmapalat=)

Hei ja kiitos taas sulle edellisestä=)Tiistai päivä ja pitkästä aikaa ulkona paistaa aurinko.Hyvä syy kuskata matot ulkosalle tuulettumaan.Tunnelma paloja arkipäivän keskelle eteiskäytävästä.Linnunpöntönkin laitoin tuohon seinälle.Lintukin pysyy nyt varmassa tallessa,kun pönttö on korkeuksissa.Titityy=)
Ikeasta löydetystä narustakin on moneen käyttöön.Kortin ripustukseen laitoin ja äidin tekemä viime jouluinen joulukortti ja blogiystävältä saatu ruusukortti koristaa nyt siinä.
Kakku/keksi kerrosvati tulikin jo väsättyä syksyllä.Ja vitriinikaapin kätköistä löytyy kirpparilöytöisiä lautasia ja ruusukuppeja kynttiläkerros asetelman tekoon.Pikkuisen pikaliimaa kupin ja lautasen pohjaan.
Vanha pieni metallinen kakkuvuoka ruusukupin sisään ja tuikulle löytyi oma paikka.Tekoruusulla saa pientä ylimääräistä romanttista tunnelmaa asetelmaan.
Eikä ovikranssiakaan tarvihe lähteä kaupoista hakemaan,kun käy keräämässä metsästä mustikan varpuja.Kiepauttaa rautalangalla,narulla tai vaikka villalangalla varvut kranssin muotoon.Ja somistaa kranssin haluamillaan koristeilla.Tai jättää koristelematta.Ihan on kaunis ilman mitään krumeluurejakaan.Eikä karise,niinkuin esmes puolukan oksat tekee.Nyt vaan metsäretkelle kopan kanssa ja kranssin tekoon=)Onnistuu taatusti sultakin.Hyvää viikon jatkoa sulle myös=)

6 kommenttia:

Matonkude kirjoitti...

Mustikanvarpu on todellakin kaunista ilamista koristetta. tosin sitäkään ei saa ilman maanomistajan lupaa kerätä, ainakaan suuria määriä. Mulla on ollut myös kimppuna mustikkaa. Eikä pahan väriseksi muutu ulkonakaan. Kevätaurinko muuttaa vihreyden kauniin ruskeaksi.

tuo pikkuhyllyllä oleva kynttelikkö tonttuineen on kyllä kaunis!!

Peppi kirjoitti...

Mie myös kannatan mustikanvarpukransseja :) tykkään ihan sellaisenaan, vaan kaunis on siullakin.
Viikonloppuna mukaan tarttui kuusenhavuja ja ajattelin kokeilla vähän piikikkäämpää kranssia, ehkä. Tai sit vaan laitan havut ruukkuihin.

Irmastiina kirjoitti...

Niin tunnelmallisia ja kauniita kuvia taas täällä.
Tuo kranssi on hieno!

LENNU kirjoitti...

Voi niin romanttista jälleen:)
Mustikanvarvuista olen tehnyt kranssin ja ihanan vehreä se olikin, kuivuttuaan ruosteenruskeaksi, koristi kesän vielä portin kuvetta. Vielä ehtisi keräämään aineksia:)

Susanne kirjoitti...

Ihania tunnelmapaloja ja niin kauniita kuvia!
Mukavaa viikon jatkoa!:)

marigold kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.