torstai 21. helmikuuta 2013

puput=)

May I present you,Matilda
and Loviisa.Uusimmat karvakaverit.Loman poikasella oli tarkoitus ommella pupu,mutta päädyinkin kokeilemaan pupuja virkkaamalla.
Matilda on reilusti pulleampi kuin Loviisa.Virkkaaminen aloitettiin alavartalosta yhtä putkea päähän asti.Pyllyn aluseen virkkasin pyöreän tekeleen.Korvat,kädet ja jalat on tietty virkattu erikseen.Ja kaikki osat saivat vanua täytteekseen.
Loviisa sai muotonsa päästä aloitetulla virkkaamisella.Paras homma alkoikin sitten,kun kaikki osat oli harsittu yhteen.Ilmeen muodostaminen silmillä ja nenällä.Vaatteiden virkkaus ja viimeisten silausten tekeminen.Osa osalta.
Näitä pupusia oli oikeinkin mukava tehdä.Pääsiäistä odotellessa=)Leikkisää ja lapsen mielisyyttä.
Raisalta olen saanut New Blog Love tunnustuksen.Kiitän vielä Raisaa=)Raisalla on blogi Villa Aurea,Taikatuulen tupa.Olen aika huono vastaanottamaan tunnustuksia ja jakamaan niitä.Nyt jätän tämän jakamatta eteenpäin.Mutta Raisalle vielä sydän terkkuja=)
Eipä sitten muuta kuin pupumaista viikonloppua.Pupujen valtakunnassa kaikki hyvin=)

9 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat pupu-neidit♥
Matildalla hieno kykkapantakin päässä...:)

JaanaElina kirjoitti...

Voi mitkä söpöliinit,Matilda ja Loviisa kivat nimetkin.Täällä yksi pupu-fani ihastui ihan todella.Pitää kyllä kokeilla josko onnistuisi tehdä meillekin tuollaiset söpöliinit.

Meillä täällä yksi oikea pupu on siivouspäivän ilona hyppinyt pitkin huushollia.Kakkapapanoita sai keräillä sieltä sun täältä.=)
Joten täälläkin pupun valtakunnassa kaikki hyvin.

mustakissa kirjoitti...

Ihania ja ilmeikkäitä pupuja. Noilla on luonnetta!

Sarppu kirjoitti...

Voi mitä söpöliinejä täällä onkaan :)

Anna kirjoitti...

Voi ei, miten suloisia <3 Olen ikuinen kanifani, kun meillä on kaksi albiinoa ollut lapsuudenkodissa <3 <3 Mukavaa viikonloppua!

Matonkude kirjoitti...

Ihanat!
Asut ja korut...voi että, ovat kyllä hellyyttäviä :)

Riitta kirjoitti...

Voi mitkä söpöliinit ♥

Rita kirjoitti...

Suloisia♥ Tosi taitava olet!

Marika kirjoitti...

Apua,ku sulosia!!
Taidokasta kättentyötä jälleen!