sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Vanha=)

Heippa!Vanha matkalaukku vanhus on saapunut päämääräänsä.Monet,monet matkat on varmaan elämänsä aikana kulkenut.Höyryjunan tiiviissä tunnelmassa.Omistajansa hellässä huomassa.
Lukkokin laukusta löytyy,mutta avaimet on hukkuneet.Pala vanhaa ja sykähdyttävää tunnelmaa koskettaa mua nyt olkkarissa=)
Jos vanha kirjapino käy matkalaukun tyyliin,niin myös tämä 1920-luvulla kirjoitettu postikortti.Sen on Ermet kirjoittanut musteisella sulkakynällä,kenties, Herra Edvard Johanssonille.
Postikortissa Ermet kyselee kohteliammin,onko hänen hakemuksensa saapunut perille.Ettei nyt vaan ollut matkalla hukkunut.Toivottavasti oli saapunut perille.Aika sykähdyttävää kokea tälläistä vanhan ajan tunnelmaa ihan konkreettisesti.
Ja vanhan ajan tunnelmasta palaudutaan nyt todellisuuteen ja tähän päivään.Takkapuut oottaa noutajaansa ja ruokaakin pitäisi varmaan valmistaa.Hyvää sunnuntai päivää=)

14 kommenttia:

Aseman laidalla kirjoitti...

Kertakaikkiaan ihastuttava aarre, Jaana Kristiina !

Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

Saraheinä kirjoitti...

Hieno vanha laukku! Kiehtovaa miettiä postikortin kirjoittajan myöhempiä kohtaloita :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ Niin ihania!!!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Valtavan ihana vanha matkalaukku! Ne on aika sykähdyttäviä hetkiä, siirtyä ajatuksissa menneeseen aikaan, jota nämä vanhat tavarat huokuu. Mukavaa sunnuntaita.

Irmastiina kirjoitti...

Ihana...oikea aarre, tuo matkalaukku!
Kirppariltako se mukaasi lähti?

Maanvaiva kirjoitti...

Kaunis! Mä oon pitänyt silmällä jo pitkään yhtä vanhaa matkalaukkua yhellä kirpparilla, mutta ku mun pitäis sen kanssa sitten matkustaa metrossa ennen kun pääseen kotiin.. Oisko ihan urpon näköistä :D
Vielä mä sen kyl kotiin tuon!!

Rita kirjoitti...

Ihana! Mitähän kaikkea mielenkiintoista tuo matkalaukku kertoisikaan jos osaisi puhua:)
Laitoin sulle sähköpostia:)

sylvi kirjoitti...

Olisipa mukava kun laukku voisi kertoa tarinansa.
hyvää pyhäiltaa sinulle!

Hanne kirjoitti...

Ihana matkalaukku!

Kaikkia ihania käsitöitäkin oot tehnyt! Mie oon täällä kyllä käynyt joka jutun kurkkimassa mutta kommentointi on jäänyt ihan joka blogissa=/ Hunksien kanssa vietan aikaani nurkassa häveten.

Liisa kirjoitti...

no no nythä sulla se matkalaukku on!! tosi hieno ja upee. mistä löysit?

Jaana Kristiina kirjoitti...

Matkalaukku aarre on kirpparilöytö=)

Kivaa viikkoa teille ja kiitos viesteistä=)

Liisa kirjoitti...

Hei, kupit ootta minua postissa, tänään tuli tuo lähetyslappu postilaatikkoon. Ihanaa, käyn huomenna hakemassa. olen tänään ollut saikulla kun flunssa iski viikonloppuna, mutta huomenna jo pääsen varmaan töihinkin. Kiitos sulle kovasti kupeista.

Minnuli kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus♥

JaanaElina kirjoitti...

Upea laukku.Monenlaisia tarinoita olisi laukulla varmaan kerrottavana.

Minllakin on kaksi vanhaa laukkua,kirppareilta edullisesti löytyneitä.Oikea aarre on kuitenkin äitini vanha laukku,joka sisältää monenlaista muistoa menneestä ajasta äitini säilömänä.

Mukavaa viikon jatkoa.Ihanasti paistaa aurinko tänään.