perjantai 12. elokuuta 2016

Pikkusen

olen jo ruvennut hamstraamaan viherkasveja sisälle.No,oikeastaan yhden ainoan,kirjorönsyliljan.On kestävä ja helppohoitoinen.Ns.retrokasvi.Tekee niitä poikaskasvejaan kukkaan ja oonkin ne yleensä nyppinyt pois,kun en niistä oikein tykkää.On minusta kauniimpi ihan vaan noin.

Käytin armasta ja porakonetta apuna,kun tuunattiin kukille uusi amppeli.Emalinen vati pääsi alhaalle ja kaapissa vaan paikasta toiseen pyörinyt kirpparilöytöinen tarjotin ylimmäksi.

Pyykkinarun tapaista narua pidekkeiksi ja pieniä erivärisiä lankarullia lankaan koristeiksi.

Viherkasveilla saa kyllä ihan oman tunnelmansa kotiin.En ole niitä paljoa aikaisemmin kotiin laittanut,vaan taidanpa nyt sitten korjata senkin asian.

Saviruukussa töröttää mun värisuosikki pelargonia.Loistaa auringossa ja pilvisellä säällä:)Ihana pelarkuu.Se on taas perjantai ja viikonloppu edessäpäin.Hyvää sitä sulle:)

5 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi hieno ampelli! Taas niitä sinun mahtavia oivalluksiasi..:)
Pelakuut ovat vaan niin ihania♥♥
Jos asuisit täälläpäin saisit minulta ainaskin yhden anopinkielen....on niitä kaksinkapalen...vieläkin vaikka tytölle jo yhden vein.....ja anopin hampaan...:) Olen kova osteleen ja jakamaan viherkasveja...on sitten kasteltavaa talvellakin..:)
Mukavaa elokuuta sinulle♥

Sarin kotona kirjoitti...

Oi, kun hieno amppeli!
Kiva idea!
Mukavaa viikonloppua sinulle!

Suvituulian kasityopaja kirjoitti...

Ihana idea & toteutus. Tuosta on iloa kerrakseen!

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Mulla olis vähän sama hommeli edessä. Pelakuut pitäis pihalta pelastaa sisätiloihin ja viherkasvit myös. Ideasi amppelista taitaa toteutua täällä myös, koska tarvitaan luovia ratkaiuja, mihin saan mahtumaan kaikki kasvit.. Mukavaa viikonloppua!

Sussi kirjoitti...

kiva amppeli! Kasvit luovat kodin