torstai 18. elokuuta 2016

Pitkään olen jo

meinannut ryhtyä tekemään tuulikellon tapaista härpäkettä.Tyyliin vanha kakkuvuoka,lusikat ja metallilanka.Meinaaminen sai potkua,kun kävimme eräässä myymälässä,missä oli juuri näitä itse tehtyjä tuulikelloja.

Tuulikellojen tekemisen ohjeita metsästettyä netistä,kehoitettiin käyttämään vahvempaa lankaa kuin viiksilanka.Minustakin vahvempi lanka on näyttävämmän näköinen.Varsinkin jos tekee upeita koukeroita lankaan ja onhan se kestävämpääkin sitten jos ulos tuulikellon laittaa kilisemään.

Minä käytin nyt tuota ohuempaa viiksilankaa.Ja halusin pehmentää kakkuvuokaa vähän virkatuilla tuotoksilla.Samoin kuin metallilankaa,missä roikkuu lusikoitten kaverina sydän piparimuotti,pieniä lankapalloja,pieniä helmiä ja muutama nappikin.

Joskus vuosia sitten tehty ankka pääsi tuohon keskiöön.Siinäpä pyöriskelevät nyt.Ja viimeinkin se on tehty.Olipa muuten siellä myymälässä tehty tuulikello valolla,jotta sitä inspistä sitten oottelemaan:)Vaan sateisen torstain jatkoja sulle ja hyvää viikonloppua sitten taasen:)

5 kommenttia:

Sarin kotona kirjoitti...

Hieno tuulikello!
Mukavaa illan jatkoa sinulle!

Tanni Kotipellolla.. kirjoitti...

Voi että, tää on kans yks niitä tuunailuja jota on pitänyt toteuttaa, härpäkkeet jo kerättynä, mutta sitä lopullista inspistä ei vaan ole tullut.. sitä päivää ootellessa.. kiva lisä nuo virkkailut.. ihanuus on! Mukavaa loppuviikkoa sinulle<3

Sussi kirjoitti...

Suloinen! Oikea hyvää mieltä tuova tuulikello!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno!
Olen aina tykännyt tuulikelloista ja joka oksalla niitä olen viritellyt silloin, kun vielä omakotitalossa asuttiin. Nyt yksi on tuolla takapihalla, mutta sekin sellaisessa kohtaa, ettei tuuli siihen yleensä yllä.
Mukavaa viikonloppua sinulle♥

kosotäti kirjoitti...

Kylläpä teitkin upean tuulikellon.