.

lauantai 22. lokakuuta 2011

Valoa pimeyteen=)

Tervehdys!Sitä ollaan oikein kunnolla hikoiltu valojen kanssa.Niillä,mitkä piti varta vasten käydä kaupasta hakemassa tässä yhtenä päivänä.Ne kävi kaksikin kertaa vanhassa ikkunan pokassa.Kerran ikkunalaudalla,vieläkin pikaisemmin keittiön hyllyssä ja yhdessä isommassa lasipurkissakin kävivät olemassa vain hetken.Kaikki tämä yhden aamupäivän aikana.Lopulta ne päätyivät pienempään lasipurkkiin keittiön piirongin päälle.Ja niin helpolla olisi päässyt,jos olisin äkännyt ne heti laittaa tuohon pienempään lasipurkkiin.Yhtään ei kyllä olo helpottunut,kun mies tuumasi,jotta jääköhän ne nyt siihenkään.Niinpä niin.
Mulla on olohuoneen puolelle ilmestynyt ,ihan vahingossa, joulunurkkaus.Siellä tähden valossa on mukava joulu fiilistellä.Niin, jos siltä tuntuu.Ah,kun mä tykkään noista tunnelmavaloista.Niistä se lähtee,joulun tunnelma.



Tötteröt on mun mielestä tosi kivoja.Niitähän voi näprätä ite kuviopahvista,tapettien jäämistä tai vaikkapa kankaasta.Ja täytteet saa kukin ite laittaa mielensä mukaan.Karkkia tai pipareita tai kenties valosarjoja.





Oon minä sentään virkannutkin männä viikolla.Meiltä ei enää muita mattoja löydy kun näitä ja räsymattoja.Ja nekin on taatusti kirpputorilöytöjä.Siitäkin saa vaan kivoja kiksejä,kun osuu sellasen pöydän kohille,missä loistaa kivan värinen ja kokoinen räsymatto=)

************

Ulkona sataa vettä,mutta minä lähen iltapäivällä saunaan ja uimaan.Sen jälkeen ei tuon maton kurttu haittaa enää niin paljon.Tulikohan niitä silmukoita sittenkin vähän liikaa?

Riemullista lauantai päivää sulle ja palataan taas!








18 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Kuulostaa ihan meikäläisen kokeilulta tuo sinun valojen kanssa ähertäminen.Meillä ei isäntäkään enään jaksa heittää kommenttia.

Kivalta näyttää valot tuossa purkissa.Tänään on kyllä niin harmaa päivä että valot on ihan paikallaan.Pitää meikäläisenkin etsiä josko vanhoista valoista olisi vielä iloa tänä vuonna.

Kyllä se joulu vaan pikkuhiljaa alkaa hiipimään kotiin.On ihana katsella jouluisia lehtiä ja ideoita.Eikä oikeesti jouluun ole enään pitkä aika.

Aivan ihana tilkkupeitto tuolla edellisessä postauksessa.Tykkään niin sen väreistä.Minäkin katselen kirppareilta noita vanhoja kankaita,ja taas niitä olisi jemmassa,vaan aikaa ei tunnu olevan jemmassa.Jostan sitä pitäisi pihistää.

Mukavaa viikonlopun aikaa.Täällä tehdään viikonlopun aamuvuorot töitä.

Aseman laidalla kirjoitti...

Tötteröissä on loputon mahdollisuus! Mielikuvitus vain rajana, tosiaan. Sisällöstä puhumattakaan ;D

Tosi kauniita olet tehnyt. Joulunurkkaus on ihanan valkoinen, tykkään kovasti!

Rentouttavaa lauantainjatkoa!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kaunista!!Mukavaa päivänjatkoa!

Kirsi kirjoitti...

Tutulta kuulostaa valojen (ja aika monen muunkin jutun) pyörittely paikasta toiseen ennen kuin se "oikea" paikka löytyy=D Eihän se varmasti tuntuis yhtä kivalta jos kerralla osuisi oikeaan paikkaan,voi sitä tyytyväisyyden määrää kun loputtomalta tuntuvan pyörittelyn jälkeen tavara löytää paikan johon se näyttää oikeasti kuuluvan=D Tötteröt on kauniita,kirpparilta löysi eilen yhden ja tarkoitus olis itse lisää askarrella...Kotisi näyttää tosi kauniilta,ihania väriläikkiä siellä täällä<3

Mirka kirjoitti...

Heh, tuttua tuo asioden edestakasi seilaaminen- joskus vaan kestää pikkusen pidempään jokaisen tavaran löytää oma paikkansa :D

Täällä myös ollaan jo ihan joulumielellä :)

Susanne kirjoitti...

Tuttua minullekkin tuo valojen ja muiden juttujen kokeilu paikkaan jos toiseen:) Tänään vaihdoin kukkaa, syystähteä, paikasta toiseen ja löytyihän lopulta se mieleinen paikka sillekkin:)
Kauniita tötteröitä! Noita täytyy kokeilla itsekkin tehdä.

Mukavaa viikonloppua!

Marika kirjoitti...

Ihana tunnelma teillä siellä;huokuu ihan tänne asti!
Ja ahkerankin olet taas ollut!Siis virkkauksen sarallakin,söpönen räsymatto!
Mukavaa ja tunnelmallista viikonloppua! ;)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Jaana Elinalle työn iloja aamuvuoroon=)Toivottavasti sullakin on taas joskus viikonloppu vapaata=)

Niinpä oliskin niin,että se eka paikka oliskin just SE paikka!Mutta kun tykkää pyörittelystä niin pyöritellään sitten.Onhan se kivaakin.Vaikka väliin rasittaa itteäkin noi siirtelyt,mutta Ilosta tätä tehdään!Ei missään tapauksessa hampaat irvessä;)Niin,vaikka se hikikin väliin tulee=)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos teille tytöt viesteistä.Tehään vaikka niitä tötteröitä ja nautiskellaan joulu valmisteluista,pikku hiljaa.

Joulussa on minusta parasta just se valmistelu ja tunnelman luominen=)

kisu kirjoitti...

Kuulostaa kovin tutulta...joskus pitää kokeilla monta eri juttua, ennen kuin on silmään hyvä ;o)
Hyvältä näyttäää valot purkissa. Minäkin ole tässä viime aikoina pohtinut mitä juttuja tälle joululle laittelisin...kyllä se joulufiilis on siis tulossa, vaikka jo luulin sen hukkuneen.

Mukavaa viikonloppua!
-kisu-

Jaana Kristiina kirjoitti...

Niinpä.Kokeilla pitää.Ja monesta kulmasta katsella,että passaako nyt varmasti omaan silmään.Nää sisustus jutut saa monesti aikas koomisia piirteitä,kun oikein pähkylöi=)Mutta pää asia,että hauskaa on ja hikikin päässä,välillä=)

Kooitos sulle myös Kisu ja anna vaan joulu mielen tulla=)

Hanne kirjoitti...

Ah ihanaa joulunurkkaus! Ja kuulostaa niin tutulta tuo valojen kanssa paikkojen vaihto. Niin tuttua niin tuttua... =)

ellu kirjoitti...

Kaunista ja niin tunnelmallista.
Se on vaan jännä juttu, että joka syksy se vaan iskee...Meinaan joulutunnelma.
Itsekin olen jo neulotun paperinarukranssin esille nostanut. Tänään teen kokeilun paperitötteröistä tähden muotoon. Saa nähdä onnistuuko.
Tähtiä on virkattu ja muutama joulupallokin neulottu. Pikkuhiljaa niitä sitten esiin nostellaan.

Mukavaa tulevaa viikkoa!

Sommerhusstil kirjoitti...

Hvor ser det bare hyggeligt ud :O) Klem Betina

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos tytöt ja mukavaa viikkoa.Sehän on jo lokakuun viimeinen.Ja launataina ollaan jo talvi ajassa.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Tack Betina=)Och underbara veckan till dig!

Onnesta Unelma kirjoitti...

Valo virityksiä pitäis itsekkin kaivella jo esille, ne tuovatkin tähän pimeään kauteen kivan piristyksen!

Kivoja tötteröitä olet tehnyt :)

Mukavaa viikkoa!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Niin tuovat.On niiiin pimeetä ja synkkää.Tulispa jo lumi.

Mukavaa viikkoa sulle myös=)