maanantai 12. joulukuuta 2011

Aatella

Joulu on jo ensi viikolla!Sitäpä varten on Mintun kanssa vietetty oikein koristelu -ja askartelu viikonloppu.Joulukuusikin on jo saanut koristeet yllensä.Tekokuusi.Siksipä on jo sisällä.Onpahan mukana tässä joulun odotus ajassa=)Tunnelman tuoja parhaasta päästä.
Kuusen koristelun jälkeen innostuttiin jouluisista askarteluista.Moonallakin taisi olla jotain asiaa(kuvan vasen laita).Jäi nyt se kertomatta.Viirinauha on tällä kertaa tehty pahvista ja liimalla paperit pintaan.Narun laitoin nitojalla kiinni.Valkoinen verho sai vähän väriä pintaan.

Minttu askarteli tapetista tähtiä.Ohje löytyi täältä blogi maailmasta.Jos joku haluaa sen,niin hyvä kuvallinen ohje löytyy Tää ois tän koti blogista=)Ompelustyö olikin vähän haasteellisempi,kun ei ollut kaavoja.Mutta haaste tehtiin loppuun ja possukin löysi kodin täältä.Joulupossu rusetissaan.Eiköhän ne koristelut nyt ollut tässä.Eipähän ilman niitäkään joulu tunnu joululta.Nyt "Kerttu"rauhoittuu koristelujen suhteen ja keskittyy muihin hommiin.Ja toivoo teille hyvää viikkoa=)


14 kommenttia:

Cia kirjoitti...

Hurmaava jouluinen fiilis <3

Raija/A kirjoitti...

Kodikas jouluinen unelma.

Irmastiina kirjoitti...

Ihana joulutunnelma teillä jo onkin.
Kuusen ostettiin jo mekin, mutta ei vielä sisälle tuotu...ei ole tekokuusi ja jos yhtä pian nelaset pudottaa, kun viime vuotinen, ei parane aikaisin tuoda sisälle, että olisi edes aaton kaunis...☺

Maanvaiva kirjoitti...

Siis VAUU mikä kuusi!! <3

Kirsi kirjoitti...

Ihana tunnelma<3 Meilläkin tarkoitus tällä viikolla kuusi laittaa,ei millään malttaisi odottaa;)Kaunis on kuusi teillä ja voi herttileijaa olet kyllä megataitava kun ilman kaavoja tuommosen joulupossusen saat aikaiseksi=O Tähtientaittelijakin näyttäisi olevan huippuluokkaa<3

Liisa kirjoitti...

Oi miten kaunista. Sinä olet jo kuusen koristellut. Mulla se jäi viikonloppukiireiden jalkoihin. sitten ajattelin että tänään, mutta mulla meni ilta pitkäksi enkä jaksakaan enää ..

Riitta Sinikka kirjoitti...

Lämmin henkistä ja kaunista!

Kirsikka... kirjoitti...

Ihania jouluisia kuvia!

Hanne kirjoitti...

Oi kuusipuu! Miekin tässä arvon että minä päivänä kuusen sisälle kuskaan, tekis mieli jo sunnuntaina koristella niin sais hyvissä ajoin nautiskella. Tosin eka pitää se kuusi micrassa roudata tänne kottiin.

Äärelä II kirjoitti...

Voi teillä on jo ihan valmis joulu... mahtaakohan meikäläinen saada edes aattona vielä kuusta, tai mitään muutakaan. Ehkä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty tai jotain sinnepäin... Herttaisia joulunaluspäiviä!

sylvi kirjoitti...

Vauw!!, mikä kuusi. Se on mielenkiitoisin kuusi mitä olen nähnyt. olet kyllä kovasti koristellut.
Tuo possu on sitten niin ihanan näköinen.
Mukavia päiviä joulua odotellessa sinulle!♥

Susanne kirjoitti...

Ihanaa on; joulukuusi, askartelut, ompelukset, kaikki!
Suloista joulun odotusta!

LENNU kirjoitti...

Onpa täällä kauniin jouluista!

Liisa kirjoitti...

Ihania joulujuttuja olette yhdessä laitelleet Mintun kanssa! Tuo possu on aivan ihana juuri tuollaisena!
Ja kauniita makkaritunnelmia edellisessä postauksessa..!