tiistai 20. joulukuuta 2011

Joululahja

Mulla on ollut tapana ostaa itelle joululahja.Tänä jouluna hemmottelin itseäni tuolla antiikkisella lintuhäkillä.No,ainakin mainostettiin antiikkiseksi.Onhan se vähän kulunut maalauksistaan.
Töröttää nyt tuossa olohuoneen puolella.Ilman lintua.En tiiä laitanko sitä.Onhan tuo ihan kiva, ilman sitä lintuakin.Mulla tulee joskus PAKONomainen tarve lähtee kirpparille,jos sinne jäi jokin mieltä kaivertamaan.Tuo seinällä oleva hylly kaiversi mieltä ja sielun sopukoita.En miettinyt yhtään enää,kun se oli vielä siellä.Nyt se somistaa olohuoneessa.Tuo purkki lähti mukaan samaisella reissulla.Oonkin taas löytänyt uuden aihealueen bongattavaksi kirppareilla.Vanhat ja kuluneet peltipurkit.Kivahan siellä on köpötellä,kun tietää mitä etsiskelee=)

Teilläkin on varmaan kotona viimehetken jouluvalmistelut käynnissä.Lahjojen paketointia,siivouksia,leipomisia ja ruokien valmistusta.Sitä hyvin perinteistä.Joita ilman se joulu ei tule.Minä oon karsinut osan jouluvalmisteluista pois.En esmes tee porkkanalaatikkoa,kun sitä ei kaikki syö.Ostan kaupasta valmiina.Enkä osta silliä,kun sitä ei muut syö kun minä.Kesällä se vielä sitten töröttäisi jääkapin nurkassa.Pari sillin siivua vähempänä.Tuon ihanaisen jouluamarylliksen sain pomolta=siskolta.Kiitos vielä!Se on niin kaunis.Kolme nuppua on ja nyt jännätään minkä väriset=) Punainen tai valkoinen,hyvin kelpaa.Nyt olis varmaan ruvettava jatkamaan joulu valmisteluja.Jotta saa taas joulun jälkeen raakata yli muistikirjasta.Ilman sitäkin joulu tulee.No, mukavia joulu valmisteluja sulle myös ja otetaan ihan rauhallisesti.Se on varmaan paras joululahja lähimmäisille=)


13 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Kaunis on häkki!!

Joo, se on niin ahdistavaa kun jää jokin ostamatta ja sitten alkaa kaivertamaan. Mäkin menen silloin takas, mutta tosi usein käy niin että se on jo myyty.
Joitakin juttuja en pysty vieläkään unohtamaan, vaikka siitä on jo kuinka kauan aikaa :D

Joten mielenterveyden vuoksi pyrin siihen, että ostan aina heti pois, jos mahdollista :))

Puumuli kirjoitti...

Mitä laitat hienoon lintuhäkkiisi?

Sama täällä, en jaksa enää höösätä ja hermojani repiä kaikesta valmistelusta. Joulu se tulee vähemmälläkin hermoilulla. Lapset ovat jo isoja, joten hyvin leppoisasti viikonloppu menee. Suklaata tosin pitää olla niin, ettei sitä sitten piiitkäään aikaan enää tee mieli...

Rauhallisia puuhaulupäiviä toivotellen,

Sari Puumulista

Marika kirjoitti...

Häkki on kyllä nätti! Sopii niin hyvin kauniiseen sisustukseesi <3
Joulu alkaa olemaan ovella ja sen mukaiset tohinat päällä...Mukavaa joulun odotusta! Kohta ei tarvi enää odottaa.. :)

Irmastiina kirjoitti...

Voi miten kaunis häkki....ja kaikki... joo niin jouluisen näköistä...valmista...näkisitpä mitä on meillä...☺☺

KoivukujanRiikka kirjoitti...

ihana häkki ilman lintuakin ! voihan sinne jonku tekotipun laittaa orrelle istumaan, se ei sotkiskaan ;)
sama täällä , takasin on mentävä jos oikein pahasti jää mieleen pyöriin :)hyvä että meitä on niin monta höpsähtänyttä :)

JaanaElina kirjoitti...

Kyllä itselle pitää ostaa lahja.Upean lahjan ostit.Sopii niin teille.

Mä ostin myös lahjan tänään itselleni.Piti vaan poiketa kaupalta foliovuokia,mutta kirpparille tietysi poikkesin.Löysin arabian taikinakulhon,tiesin etten jos ota sitä mukaani,siitä jää pakonomainen tarve.Jäi sinne kyllä muutakin pakonomaista tarvetta,mutta yritän nyt hillitä itseni.Sama vika rahikaisessa siis.

Pakko on ollut karsia joulutouhuja,kun ei ehdi kaikkea.Mutta siivouksista en tingi enkä omatekoisista laatikoista.

Ihana pomo sulla,oon tainut ennenkin sen todeta.

Aseman laidalla kirjoitti...

Ilman muuta itselle lahja!! Se on must, viimeistään alennusmyynneistä ;D

Ihastuttava lintuhäkki ja tuo peltipurkki. Minullakin meinaa nuo peltiastiat valtautua...aina löytyy jokin, joka on ostettava ;D

Mulla puuttuu vain miehen lahja, se on aina kaikista vaikein ja jää viime tippaan, muuten on siivousta vaille valmista jouluksi *huoh*

Otetaan siis rauhallisesti, se on varma! Ihanaa jouluviikkoa!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Paljon kaunista!!

Hanne kirjoitti...

Ihanaa tunnelmaa! Itselleen lahjojen osto on kivaa, tietää ainakin että on lahjansaajan mieleen. Eli helppoakin vielä.

Oikein ihanaa joulun odotusta sinne!

sylvi kirjoitti...

Kauniin häkin olet löytänyt.
Sinulla on jo niin jouluista.
Minäkään en silliä osta, sillä taas löysin jääkapista sillipurkin jonka olimme ostaneet juhannukseksi ja sain sen heittää pois.
Joulu tulee vähemmälläkin ruualla.
Oikein iloista joulun odotusta sinulle!

Liisa kirjoitti...

Ehdottomasti kuuluu ostaa itselle lahja. häkki on kaunis!!Minä myös ostin itselleni lahjan, ostan joka joulu, koska meillä ei muuten aikuisille osteta lahjoja, itselle vaan, hih. Minä siis ostin Iittalan aalto-tuikkukippoja 5 kpl tutulta, sain halvalla;)

Toivan iloista joulua !!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oikein Ihanaa Joulua! terveisin Riitta Sinikka

ellu kirjoitti...

Kyllä itseäänkin pitää hemmotella.
Onneksi joulunajan osaa jo nykyään ottaa aika rennosti. Joulu tulee ja meneekin ilman suurempia ruokavalmisteluja.
Mukavaa joulunaikaa Sinulle!