maanantai 5. joulukuuta 2011

PALLOA..taas.

Niinpä.Ei voi mittään,mutta mut ne on saaneet ihan pauloihinsa.Pallot,säilykepurkit ja pahvilaatikot.Ja se mitä niistä voi väsäillä.Kierrätys kunniaan!Oonkin ilmoittanut kaikille mahdollisille tahoille,että kaikki tyhjät säilykepurkit tänne vaan,meillä niitä tarvitaan=)Lahjapaperilla ja liimalla kynttiläkupeiksi.Nuo kellastuneet enkelikellon kynttilät löytyivät kirpparilta=)
Keittiöön lisää.Ei kai niitä ole koskaan liikaa.Ja vaikkei nyt sitten mitään täytettä saisikaan.Pallotarjotin löytyi paikallisesta halppishallista.Possun alla oleva peltirasia sai yllensä punapohjaista pallokangasta ja kansi lahjapaperia.Sinistä,valkoisilla palloilla.Ja liimalla kiinni.Erikeepperiä piti käyttää peltirasiaan.


Verenpainemittari laatikko oli kyllin vankka pahvinen kukka astiaksi.Monastihan sitä saa pähkylöijä kukkavaasien kanssa.Koon tai värityksen suhteen.Niin minä ainakin joudun tekemään.Nyt on sekin ongelma ratkaistu.Paperithan käy myös tähänkin tarkoitukseen.
Jotta sellaista palloa taas!On ne vaan niin ihania ja pirtsakoita=)


Tänään täytetään huusholli piparintuoksulla.Mintun kanssa ruvetaan kasaamaan piparimökkejä=)Kivaa touhua tiedossa illaksi=)Mukavaa jouluista viikkoa sulle ja huomiseksi hyvää itsenäisyyspäivää!! Voisipa se Halonenkin viimeisenä itsenäisyyspäivä emäntänä räväyttää puvun valinnan suhteen.Wai mitä?


12 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihania pallojuttuja!!!

Heidi kirjoitti...

On kyllä ihanan pirtsakoita pallojuttuja ja sopivat teille tosi hyvin!:) Meilläkin koti täyttyy huomenna piparintuoksusta ja ehkä tänään jo hiukan, kun teen taikinan:)

Mukavaa itsenäisyyspäivän aattoa! Ja olen samaa mieltä, saisi kyllä hiukan repäistä tänä vuonna;)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania! Tykkään PALJON!

sylvi kirjoitti...

Oletpa ahkeroinnut ja saanut aikaseksi niin ihania pallopurkkeja.

Me lauletaan huomenna täällä Boråsissa itsenäisyyspäivänä, sitten meidän jälkeen esiintyy Katri-Helena. syömme myös suomalaista jouluruokaa.
Lippuja on myyty 600. ja kaikki on loppuun myyty. Enemmänkin olisi mennyt.
Jännää vähän tuo laulaminen mutta niinhän se pitääkin.

Tarja kirjoitti...

Ajattelin tuon viimeisen lauseen kohdalla, että jatkat, että pistäis pallo puvun päälleen, jäi niin nuo sinun pallot pinnalle.

Kyllä pallot on nyt pinnalla, mutta muistelen, että oli joskus aiemmin kans, vuosilukuja en muista. Sitä tais olla asusteissa enemmän kuin sisustuksessa, mutta en minä kyllä sitäkään oikein muista.


Hyvää alkanutta viikkoa!

Liisa kirjoitti...

Mullekin on kertynyt noita säilykepurkkeja jokunen. Millä liimalla saat pysymään paperin purkissa?

Hanne kirjoitti...

Oi miten ihania pallotuunailuja! Tosi hienot!

ellu kirjoitti...

Tänne blogiin on aina niin mukavaa tulla pistäytymään.
Väriä ja kivoja asioita.
Mukavaa Itsenäisyyspäivää sinullekin!

pitsienkeli kirjoitti...

Tarja:Isossa pallokuosissa kyllä Halonenkin räväyttäis;)
Liisa:
Nuo liimailut onnistuu ihan liimapuikolla parhaiten,jos pinta ottaa sen vastaan.Erikeepperikin käy.Ite tykkään liimapuikkoa käyttää=)

Kiitos viesteistä ja mukavaa illan jatkoa=)

Kirsi kirjoitti...

Kauniita ja voi miten suloiset värit<3 Muutenkin kotisi värit ovat mielestäni ihanan lempeät jos nyt sitä sanaa voi tässä yhteydessä käyttää,kauniita kuin karamellit kuitenkin=D Kopioin;)

Marika kirjoitti...

Voi kuinka kaunista!Jälleen kerran!
Mukavaa itsenäisyyspäivää Sinulle ja lähimmäisillesi! <3

Puumuli kirjoitti...

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!

T. Sari Puumulista