maanantai 23. tammikuuta 2012

Lampun tuunaus=)

Vanha lampun varjostin keittiössä.Pitsiverhoilua ja virkattuja palloja roikkumassa.Olihan noissa kovakin väsääminen noissa palloissa. Ohuella langalla ja vieläkin pienemmällä koukulla.Mutta aikansa kutakin.
Sunnuntai päivän ratoksi pientä projektia.Valkopohjaista kangasta pienillä ruusukkeilla ja valmista palloista violettia lankaa.Ja tässä lopputulos.Ja sen jälkeen,kun lamppu oli laskettu alaspäin,pääsikin taas mielipuuhaan.Pöytä kun meillä on nyt pientä mallia, lamppu jäi sen ulkopuolelle roikkumaan.Elikkäs olin suorastaan pakotettu vaihtamaan pöydän paikkaa.Mutta mikäs sen mukavampaa=)


Oikeastaan tuo lamppu onkin kivempi tuossa matalalla.On jotenkin tunnelmallisempikin.Ja isäntäkin tykkää,kun valo kohdistuu paremmin.Jotta näin päin tällä kertaa.Uutta viikkoa taas pukkaa.Jotenka hyvää sitä sulle=)Näkymisiin taas!


8 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä pienellä tuunamisella saakin aivan uuden ilmeen....kaunis...☺

Oikein hyvää alkanutta viikkoa sinulle!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kyllä on hurmaava koti!

JaanaElina kirjoitti...

Lampusta tulikin upea.Hienosti tuunattu.

Taitaa olla samanmoinen vahakangas meidän keittiön pöydällä.Meillä luetaan aamulehdet sen päällä,joten sitä saa jatkuvasti hangata vimillä puhtaaksi.Hyvin ovat värit kestäneet.

Ihanaa tunnelmaa teillä.

Liisa kirjoitti...

Kaunis tuli uudesta varjostimesta :)
Hih, mullakin odottelee pari varjostinta pientä tuunausta...josko saisi lähipäivinä niitä myös aikaiseksi... Sen toisen ainakin aion yrittää!
Mukavaa viikkoa!

Hanne kirjoitti...

Hieno tuli lampusta! Sinoot niin taitava! Harmittaa ihan kun itselle ei tuota käsitöiden tekemisen jaloa taitoa ole suotu. Pitkästä pinnasta puhumattakaan;)

Aurinkoista viikon jatkoa!

-k- kirjoitti...

Hieno tuli. Mun mielestä on ihanaa keksiä vanhasta jotain uutta tai uudennäköistä.
Kivaa keskiviikkoa!
-k-

Susanne kirjoitti...

Kaunis on ja kaunista on muutenkin teillä!
Mukavaa viikon jatkoa!

Kirsi kirjoitti...

Tämä postaus ei näkyny mun listalla,ihan vartavasten lähdin katsomaan kun mitään ei ole "kuulunut" ja mitäs täältä löytyikään=D Ihanan varjostimen olet tuunaillut,omiakin sormia rupes syyhyttämään tuon nähdessäni..Nuo "pakolloset" huonekalujen siirtelyt on niin parasta puuhaa;) Kaunista niinkuin aina<3 Ihanaa viikonloppua!