perjantai 20. tammikuuta 2012

Sininen

verho valkoisilla apiloilla pääsi meidän keittiöön.Euron löytö paikalliselta kirpparilta.Tykkään kovasti sen tuomasta värimaailma muutoksesta.Koskaan siis koskaan ei tiiä,mitä siellä tulee vastaan.Kirpparilla.Siksi se onkin niin mukavaa.Enkä taatusti lähtenyt hakemaan tuon väristä verhoa.Aattelin,että jos ei passaa,ainahan sen voi matonkuteiksi sitten leikata.
Palloisen ruskeapohjaisen vahakankaan vaihdoin valkopohjaiseen kukalliseen vahakankaaseen.Ja senkin osalta ilme raikastui keväisen iloisesti.Joulukynttelikkökin oli sitten jo valmis siirtymään talviteloille pöydältä.Punaisen talon maalla omistava Hanne ilostutti mun eileistä päivää tuolla kauniilla peilillä.Siis se on niin ihana!!!Kiitos vielä Hanne ja Onnettarellekin vielä rapsutukset.Niin voitin sen arpajaisissa=)

Laitoin senkin tuohon keittiöön.Käy siihen vallan kivasti.Tuo söpö ruusukortti löytyi myös paketista.Sekin sai paikkansa jo.Loput arpajaispalkinto voitot etsivät vielä paikkaansa.Niistä joskus sitten myöhemmin.Niin,että euron verho sai minun maailmani taas näyttämään paremmalta.Ei se todellakaan ole rahasta kiinni,sisustaminen.Jos vaan sopivat löydöt osuvat kohille.Ja tottakai Hannen paketti oli myös kiva piriste.Että tämmöisissä tunnelmissa=)Toivotankin kivaa viikonloppua ja onnen osumia kirppareille,jos sinne olette viikonloppuna suunnistamassa=) Pieni löytö,iso ilo=)


11 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kaunista ja keväistä,suloisia värejä taas<3 Tuo on niin totta tuo ettei sisustaminen ole välttämättä rahasta kiinni,kirppiksiltä löytää vaikka mitä ihanaa,välillä suorastaan ällistyttävän halvalla:) Kivaa viikonloppua sinullekin!

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis verho ja sopii todella hyvin noiden tuolien kanssa...

Liisa kirjoitti...

Onnea arpajaisvoitostasi ja hienosta kirppislöydöstä myös! Niin kaunista ja suloista siellä teillä :)
Mitenkäs mulla on nyt mennyt ohi näköjään useammatkin ihanat arpajaiset... Vaikka olen mukamast taas enemmän ehtinty blogeja seurailemaan! Hannellakin kävin vasta eilen "kylässä"!

Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä kauniita värejä, mutta tuo kukkatapetti on ehdoton ykköstykkäys! (:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kaunista! Kevät on tainnutkin jo saapua sinne!

Marika kirjoitti...

Voih,minä en ole käynyt kirpalla aikoihin.Nyt ihan heikottaa,kun ajattelen mistä aarteista olen voinut jäädä paitsi.. :))Löytöjä siellä tosiaan tekee ja jokaisen kukkarolle sopivia!
Onnea arpajaisvoitosta!Kaunista ja keväistäkin teillä siellä.
Mukavaa viikonloppua!

sylvi kirjoitti...

Kaunis verho. Sinulla on sitä sisustajan silmää, kun osaat aina löytää niin kaunista kotiisi. On ihan kevään tuntuinen. Saisit kyllä tulla meillekin muutoksia tekemään. Vahinko kun asut niin kaukana
Mukavaa viikonloppua sinulle!

Susanne kirjoitti...

Ihana verho ja arvontavoitto ja muutenkin niin ihanalle näyttää siellä teillä!
En ole käynytkään vähään aikaan kirpparilla vaikka suunnitelmissa kyllä on ollut mennä kiertelemään kirppareja.
Mukavaa viikonloppua!

Hanne kirjoitti...

Tosi kivan näköistä, värejä värejä!!

Hyvä että peili tuli ehjänä! Voin siis huokaista=)

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Liisa kirjoitti...

teille sopii tuo sininen väri.

Maanvaiva kirjoitti...

Sen takia mulla aina pyörikin vatsassa kun menen kirpparille.. koskaan ei tiedä, mitä tule vastaan :)