sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Hei=)

Hei ja aurinkoista sunnuntai aamua.Sisustuspohdintoja ihan aamu tuimaan.Minkäs teet kun oon aamuvirkku,mutta silti en oo illan torkku.Ens viikolla mulla onkin täällä blogissa varmaan hiljaiseloa.Vernerin kanssa on yhteisiä suunnitelmia ja armaankin kanssa vietetään yhdessä laatuaikaa.
Ensi viikolla voinkin jonkin verran kypsytellä lisää muutoksia tänne omaan blogiin.Tai oikeastaan ne muutokset on jo kypsyneet.Pientä hieno säätöä,kenties.On ollut jo piemmän aikaa tarvetta itellä muuttaa tätä.Tarkoitus on poistaa pari ekaa vuotta kokonaan pois arkistosta.
Vuosien varrella  sisustus mieltymykset ja arvot on muuttuneet sen verran paljon.Voisihan sitä aloittaa ihan puhtaaltakin pöydältä.Uudella blogilla.Pitsienkeli kuulostaa,jos nyt suoraan sanotaan, ihan lällyltä.No,eihän pitsissä ja enkelissä mitään vikaa ole,mutta mun suussa se nyt maistuu aikansa eläneeltä.
Katotaan nyt miten näiden blogiasetuksien kanssa joutuu painiskelemaan.Minttu on luvannut rynnätä apuun.Ymmärtää näiden tietsikka hommien päälle kuorma- auto lavallisen verran enemmän kuin minä.Ainakin.
Nimi ainakin vaihtuu ja blogin omat periaatteet ja arvot.Mulle ainakin ne asiat on äärimmäisen tärkeitä.Suurimmaksi osaksi ne periaatteet täällä tulee koostumaan ite tehdystä,vanhasta uutta ja kirppislöytöjä.Enemmän sellaista vanhan vaalimista ja arvostusta,kuin uutta tavaraa.
Pari vuotta sitten mun koti näytti enemmänkin sekatavarakaupalta kuin kodilta.Voihan se monen mielestä näyttää siltä vieläkin,mutta mielipiteet ja mieltymykset on vapaita.Jokainen meistä rakentaa omasta kodista just sellaista kuin haluaa.Omaa pesäpaikkaa,missä on hyvä olla ja ladata akkuja arjen suuriin koitoksiin.
Ens viikko siis vietetään lomaa omassa blogissa.Tuun varmaan käymään teijän luona,kuitenkin.Tuon sisältä ruosteisen sinkkisaavin oon päättänyt roudata kesän jälkeen sisätiloihin.Ruukkuun istutettu ruusu sopii siihen kuin nenä päähän.Nyt kiitän sua viesteistä tänne ja toivon kivaa ja aurinkoista sunnuntai päivää ja uutta heinäkuun viikkoa=)Näkymisiin!Heippa=)

13 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Oikein ihanaa lomaviikkoa sinulle!

Mielestäni Pitisenkeli on kaunis nimi blogillesi, mutta ymmärrän, jos haluat sen muuttaa...:)

Ja jokainen tosiaankin rakentaa kodistaan oman näköisen ...mielestäni sinun kotisi on tosi kaunis.

Sirutuuli kirjoitti...

Miun piti heti käydä katsomassa ensimmäisen vuoden kuvat. Paljon on muuttunut, mutta kauniita ovat myös ne vanhat. Vaikka uudet on vielä ihanampia :)
Ei kuitenkaan ehkä kannata vanhoja postauksia poistaa, voi vielä ruveta kaduttamaan. Kuten mie kadun sitä, että poistin vanhoja saadakseni lisätilaa. Nyt niitä olisi kiva katsoa ja vertailla, miten on tyyli muuttunut vuosien varrella.
Mutta tietenkin teet, niinkuin hyvältä tuntuu :)

Ericas Vita Drömmar ♥ kirjoitti...

Oikein hyvää lomaa sinulle!
Mukavaa ja aurinkoisa sunnuntaita!
Halauksin Erica

Sesse kirjoitti...

Mukavaa sunnuntaita ja hyvää heinäkuun loppua! Blogissasi on kiva käydä <3

Saraheinä kirjoitti...

Välillä tarvitaan uudistumista. Mukavaa blogilomaa ja ihanaa kesän jatkoa!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanaa lomaa!

SisustEllen kirjoitti...

Ihania kuvia blogi pullollaan:)

Susanne kirjoitti...

Kaunista sinulla siellä on ja ihania kuvia!
Oikein mukavia hetkiä Vernerin ja armaasi kanssa!

Teuvo Vehkalahti kirjoitti...

Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesänjatkoa.
www.ttvehkalahti.blogspot.com

Kirsi kirjoitti...

Minäkin kävin nuo alkuaikojen kuvasi katselemassa,mieltymykset muuttuu mutta (sisustus)harrastus säilyy ja selvästihän sinua on sisustusjutut kiinnostaneet vaikka tyyli on aika paljon muuttunutkin:)Sama juttu se on varmaan monella,minäkin olen koko aikuisikäni kotiani tykännyt laittaa,enää en kyllä samanlaisia juttuja laittaisi kuin aikoinaan mutta silloin ne tuntui kivoilta ja koti oikein viihtyisältä:)
Itse tehty,vanhasta uutta ja kirppislöydöt kuulostaa oikein mainiolta,sellaisena minä koen blogisi kyllä nytkin,niin paljon kivoja idiksiä olen täältä saanut ettet uskokaan!
Kivoja lomailuja sulle,sääkin taitaa sua nyt suosia!

Liisa kirjoitti...

Kauniita kuvia taas täällä. tuo alakuvan soikko on sitten mahtava. miekii tahon;DD Mukavaa laatuaikaa teille ja tosiaan blogia on kiva muutostella. Nimi tosin ei kaipaa minun mielestä muutosta, pitsienkeli on niiiin tuttu täällä, ettei sitä saa muuttaa;DD heh.

Daisy Caramella kirjoitti...

Heippa :) Ihana postaus, kodikas ruusukoti, ja soikko on upea kukkineen.voi että on kaunis tuo valkoinen kaappi! ja nimi taisi vaihtua jo... Onnea uudesta nimestä!:)helleterveisin*

-k- kirjoitti...

Olin ihan hämmästynyt kun tuosahdin Villa Rosen sivuille, piti ihan uudestaan klikata ja tarkistaa mihin oli tullut...ja tutuiltahan nuo sinun kuvat kyllä heti näytti.

Ihana sinkkisaavi!

Minusta kodin pitää olla just sellainen missä itse ja perhe viihtyy.

Mukavaa heinäkuun loppua!
-k-