tiistai 17. heinäkuuta 2012

Mennäänpä

sisälle mun ompelus/tuunaus huoneeseen.Inspiraation lähteille,joopa joo.Inspiksiähän voi syntyä missä vaan.Mulla on tapana laittaa ne ylös aina leikekirjaan.Parhaita inspiksiä oon saanut kyllä sisustuskirjoista,lehdistä ja täältä blogi maailmasta.Armasta pääsin "pelottelemaan"kirjastosta lainatulla Tessa Eveleghin -Kaunista kotiin ,500 sisustusvinkkiä kirjasella.Pitkä lista on leikekirjassa armastakin varten.Mistä vaan sais sen kaiken ajan niiden toteuttamiseen?
No,ehkäpä se tärkein pointti onkin se,ettei kaikkea tarvihe saada heti valmiiksi.Kirjoissakin neuvotaan olemaan kärsivällinen senkin asian suhteen.Koti rakentuu pikku hiljaa.Kokeilemalla.Kun oma tyyli löytyy,sitten onkin jo paljon helpompi etsiskellä mieluisia juttuja omaan kotiin=)Mun nuppineulat sai myös uudet kotipesä paikat.Kaikki nuo nuppineulatyyny ideat on bongattu jostakin lehdestä.
Ilmoitustaulu/muistitaulu rupee olemaan jo tässä iässä tuiki tarpeellinen kapistus.Tuon muistitaulun tein maalaustaulu pohjaan.Kangasta pingotin pohjan päälle nitojalla.Ja sitten ei muuta kuin liput ja laput ojennukseen.Mulla taitaa nyt olla enemmän tuossa pieniä silmän iloja.Mutta nehän vasta on mukavia katsella=)
Musta on mukava etsiskellä kirppareilta ompelushuoneeseen sopivia pieniä juttuja.Esmes nuo patterilla roikkuvat hengarit on muutaman kymmenen sentin kirppislöytöjä.Ja ihan ilman mitään tekelettä,ne on musta tosi kauniita.Pupun vaatteet on ollut kuivumassa jo monta kuukautta.Mutta minusta ne on kans ihan kivat tuossa.
Ilman perehtymisiä niin mihinkään oppiin,sain kuin sainkin kaaoksessa olevan sisustuslehti kasan sijoitettua ompelushuoneen puolelle makkarin nurkasta.Lehdet järjestykseen lehtien mukaan ja pienimpiin kasoihin,niin pysyvätkin vissiin paremmassa järjestyksessä.Ehkä ne ei vois ollakkaan paremmassa paikassa kuin tuossa.Jos ei muuten,niin lehti käteen ja tuunailemaan=)Kun siltä tuntuu.Nyt musta tuntuu,että on lähettävä huilailemaan yövuoron jälkeen.Uni ei aina tule just heti kun tulee töistä kotio.Mutta nyt väsy painaa.Tapaillaan taas ja kivaa viikon jatkoa sulle=)

12 kommenttia:

Saraheinä kirjoitti...

Ihana tuollainen omille touhuille pyhitetty huone, se näyttääkin niin kauniilta ja viihtyisältä. Siellä on tilaa kaikille omaa silmää viehättäville virityksille.

Irmastiina kirjoitti...

Ihana ompelu/tuunaus huone...tuolla on mukava touhuta...:)

Maanvaiva kirjoitti...

Mul on taas näin et jos en heti nyt pääse Toteuttamaan niin se sitten jää kokonaan tekemättä. Parantumaton hätähousu :)
Aurinkoista viikkoa!

Aseman laidalla kirjoitti...

Suloinen inspiraatiohuone! Kyllä tuolla ajatus lentää ♥

Täälläkin on pitkään haaveena ollut leikekirjan pito, sillä tuppaa nuo ajatukset (inspikset) unohtumaan, jos ei talleta niitä paperille ;D

Mukavaa viikonjatkoa sinullekin!

Mari kirjoitti...

Ihana ompelushuone sinulla, tuolla varmasti saa aikaan vaikka mitä :) Voi, kun saisin joskus omanikin touhuttua kuntoon...

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi miten ihastuttava!

sylvi kirjoitti...

Olet kyllä niin idearikas ihminen.
kaikki sinulta onnistuu:))
Kauniit nuppineulatyynyt.

Kirsi kirjoitti...

Inspis voi tosiaan tulla missä vaan ja mitä ihmeellisimmistä asioista,on ainakin pikkusen ihana paikka sulla niitä toteutella!
Kauniita juttuja sulla on koti pullollaan,ei tee poikkeusta tämäkään huone,niin herkulliset väritkin kuin vaan olla ja voi:)
Ihanat tikkaat oli sulla muuten tuossa edellisessä postauksessa,piti jo silloin mainita mutta kun on paljon kaikkea kaunista nin aina jotain unohtuu sanoa;)
Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

Purnauskis kirjoitti...

Leikekirja voisikin olla hyvä ideantallennusväline. Vois vain olla, että minulla tuo leikekirja paisuisi jättikokoiseksi, nimittäin ideoita riittää joskus ihan liikaakin! Ja voi kun minullakin olisi ikioma ompelushuone...

Susanne kirjoitti...

Kaunista sinulla siellä on, ihanalle näyttää!
Oikein mukavaa viikon jatkoa!♥

Marika kirjoitti...

Kauniita,pieniä persoonallisia yksityiskohtia!Tuossa huoneessa mun aika menis pelkästään ihasteluun.. :)
Tuo nuppineulakuppi-homma munkin täytyy kyllä toteuttaa.
Mukavaa loppuviikkoa! ♥

-k- kirjoitti...

Voi kun sun puuhanurkka on hyvässä järjestyksessä...mun pitäi saada jonkinlainen järjestys mun omalle nurkkaukselle...siellä on aika kaaos.


Kivaa loppu viikkoa!
-k-