keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Keittiön asioita=)

Heippa=)Laitanpa kuvaa tuosta mun koko talven päässä pyörineestä rojektista.Tuosta valkoisesta tilanjakajasta,josta Jaana-Elina toivoi näkevänsä lisää kuvaa.Elikkäs tarkoitushan oli saada lautahökötys,mikä peittää tiskialtaat ja -pöydän taakseen.
Takaosa on laiskuuden nimissä jätetty avonaiseksi.Ja mitäpä se lautaa olisi tarvinnutkaan.Ehkäpä tuonne voisi sijoittaa vaikka korin sanomalehdille ja ihanille mainoksille.
Vielä sivuprofiili.Materiaali saatiin vanhasta kerrossängystä ja valkoista maalia sudittiin pintaan.Hyvin on sijoittunut paikallensa ja olen tyytyväinen ollut.Ja mikä parasta tason päälle voipi sijoitella kaikkea kivaa silmän iloksi.Tason yläpuolelle laitoin vanhan pullolaatikon.Oho!Kaipaa vähän valkoista maalia lisää.
Pullolaatikko täytettiin tietenkin ruusuastioilla.Niin ja kun tämä Suomen kesä on lyhyt ja runsas sateinen,emalivatikin pääsi ulkoa sisälle.Koristeeksi pöydälle tai sitten hyötykäyttöön.
Minä oon liittynyt siihen suureen joukkoon,joka rakastaa emalisia astioita,vateja,ämpäreitä ja mitä niitä nyt onkaan.Niitä nyt etsiskellään kirppareilta tuntosarvet pystyssä=)
Toinen vati olis kaveriks ihan passeli.Sitten tiskataan vadeilla.Ainakin ne pienet astiat=)Ja taas sataa ulkona vettä!Ei sitä nyt jatkuvana lorona tartte tulla.Mun yksvuotiaat kukat on varmaan lähettävä pelastamaan katoksen alle,kunhan sade taukoaa.Kiva olis jos väliin paistelis aurinko armas=)Toivotaan sitä ja mukavaa viikon jatkoa=)

10 kommenttia:

Sesse kirjoitti...

Tuohan on ihan kiva ja käytännöllinen!

Hanne kirjoitti...

Hieno pöytä! Kertakaikkiaan! Meille jos mahtuis enää yhtään mitään tänne niin miekin voisin haluta tuollaisen.

Irmastiina kirjoitti...

Aivan ihanan tilanjakaja!!!

Riitta kirjoitti...

Onnistunut tuunaus jälleen !

Maanvaiva kirjoitti...

Mulla olis kans ehdottomasti tarvetta tollaiselle! Mutta mistä saisin vanhan kerrossängyn :))

Marika kirjoitti...

Olipas loistava idea ja hyvin toteutettu!Sopii todella hyvin.
Kaunista,jälleen!
Mukavaa ja toivottavasti auringon paisteista loppuviikkoa! <3

PikkuBertta kirjoitti...

Loistava tuunaus idea...niin sitä pitää:)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Tosi kiva apupöytä!! Sopii oiekin hyvin tuohon!

Oikein hyvää loppuviikkoa, ja toivotaan, että aurinkokin pilkahtaa viimeistään viikonloppuna

JaanaElina kirjoitti...

Kiitos kun laitoit lisäkuvia.Aivan mahtava lisäpöytä ja hienosti kierrätetty kerrossänky.Kätevä emäntä siellä.
Aloin tässä suunnittelemaan meillä mökillä varastossa olevasta parvisänkystä ,onnistuisiko jotain tuollaista siitä saada aikaiseksi.

Ihania emaliastioita.Niitä itsekin olen kirppareilta keräillyt.Joten samaan joukkoon kuulutaan,emalin rakastajiin.Meillä mökillä tiskataan emalivadilla.

Nyt paistaa täällä,mutta aika herkässä on tuo sade.Ensi viikolla alkaa naisten viikko ja sää on ennusteiden mukaan sillin sateista,kuinkas muuten.

Kivaa loppuviikkoa.

Kirsi kirjoitti...

Musta rupes just tuntumaan että mäkin tartten tollasen meidän keittiöön,suunnittelumyssy päähän vaan:)
Tosi kaunis tuo sinun tilanjakajasi ja lisäarvoa tuo mun mielestä se kun olet sen "kierrätysmatskusta" suunnitellut,niin sitä vaan saa kaunista aikaiseksi pienelläkin rahanmenolla kun näkee vähän vaivaa ja on kekseliäs:)
Emaliastioista pidän minäkin,kokoelma ei ole vielä suuren suuri mutta karttumaan päin kuitenkin,jostain kokoelmista on varmaan kohta pakko luopua,niin hyvin sitä aina kehittää uusia keräiltäviä juttuja;)
Mukavaa sunnuntaita sinulle!