torstai 20. maaliskuuta 2014

Minä

en tykkää yhtään isoista superhyper kauppahalleista.Siellähän äkkinäinen saa pian paniikkikohtauksen.Eikä sieltä sitäpaitsi löytyisi mitään vanhaa ja kulunuttakaan.Kaupoilla kiertely saa meidät usein väsymään.Eikä se johdu paljosta kävelystä,vaan ylipursuavasta tavaramäärästä ja kimeällä naisäänellä huudetuista johdattelevista mainoksista.Kirppareilla on paljon tavaraa,mutta siellä on ihan eri tunnelma.Ja sieltähän voi sitten aarteet kantaa kotiin hyvillä mielin.Vaikka jalkoja olis perässä raahattu enemmänkin. Iloiseksi voipi tulla vaikka jonkun hylkäämästä pikkupilkullisesta pussilakanasta. Pitsinvirkkausta harjoitellaan ja nirkkoreunuksen oppiminen tuntui hyvälle.Tuota isoa pitsistä kukkaa en ole itse virkannut.Kirpparilöytö sekin. Toivottavasti sipulikukat saa jo viedä ulos viikonlopuksi.Nuutuvat raukat sisällä.   Lämpimiä kelejä ootellessa=) Mukavaa loppuviikkoa!

10 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Sama täällä...en tykkää kierrellä kaupoissa...no en kyllä ole pitkään aikaan kirpparillakaan käynyt, mutta ennen aina sinne, kuin kauppaan..:)
Ihania pitsejä....varsinkin tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa..:)

Sari kirjoitti...

Mä en jaksa kans enään yhtään kaupoissa huosta! Tuskahiki päällänsä heti jos vähääkin viivästyy kierteleminen :D

Tanni kirjoitti...

Ei olla yhtään marketti-ihmisiä. Pakosta käydään 1-2 kertaa viikossa ihan perus ruokakaupassa yleensä liiterissä. Kirpulta sitten tehdään löytönä ja sieltä mennään katsomaan aina ensimmäiseksi jos tulee tarvetta jollekin asialle. Mulle kans ahdistus iskee kun joskus olen käynyt jossakin isommassa ostos-helvetissä.. Kirput on ihania ja niissä on just se oma viehätys, joskus löytää jotakin kivaa ja toisinaan ei, joskus käyn ihan vaan katselemassa ja ihmettelemässä tavaroita, on aika terapeuttista..

Sussi kirjoitti...

Minä inhoan kaupoissa käyntiä. Kauheaa on myös se musazi, jota kauppakeskuksissa soittavat. Espoon busseille mentäessä saa aina Kampissa kuunnella sitä pakkosoittona, huh...

Anna kirjoitti...

Aah, miten suloisia kuvia <3 Täällä myös odotetaan jo lämpöisiä kelejä, kun niistä pitkään saatiin jo nauttiakin ja näytti niin keväiseltä. Mukavaa loppuviikkoa :)

kosotäti kirjoitti...

Isoissa kaupoissa on yksi hyvä puoli, niissä voi suorittaa päivittäisen kävelymäärän silloin kun ulkona on huono keli, muuten neon kammottavia.
kaunis tuo ostamasi liina.

Nanette kirjoitti...

Kirpparit on parhaita ostospaikkoja ikinä! Voin kiertää yhtä isompaa kirppua vaikka pari tuntia,eikä ahista ollenkaan :)
Aivan ihana tuo pallokangas!

sylvi kirjoitti...

Kiitos ja hyvää viikonloppua sinne sinulle myös.♥

Inkabella kirjoitti...

Aah niin kaunista! Onko noi kukat leinikkejä? Upeenvärisiä :)

Jaana Kristiina kirjoitti...

On ne leinekkejä.Tekosellaisia=)
Löytyivät Jyskin hyllystä.