perjantai 7. maaliskuuta 2014

Viikolla
meillä oli erityinen juhlapäivä,kun Verneri täytti 18v.Juhlan kunniaksi leivottiin suklaakakkua ja mansikkaista kermakakkua.Juotiin monen monta kuppia kahvia ja herkuteltiin.Juhlat keskellä arkista viikkoa on ihan huippuja.Joku viisas on sanonut,että silloin kun me sisäistetään arjen kauneus ja viihdytään siinä,elämä on yhtä juhlaa.Mitäpä sitä muuta.Vaan juhlallinen olo tulee ainakin mulle,kun koti on siivottu ja maljakossa on tuoreita kukkia.Entäpä sulle?Mikä tekee sinun arjestasi juhlaa?Rentoa viikonloppua=)

5 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Jos siisti koti on kriteeri juhlalle ei tällä hetkellä mitenkään kovasti ole juhlanen olo....mutta, kun lattia on kunnossa, on kaikki päivät pientä juhlaa....ainakin niin kauan, kuin muistan tämän remppavaiheen..:))

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

...voih meinasin ihan unohtaa. ONNEA täysi-ikäiselle♥

Sussi kirjoitti...

Onnittelut Vernerille!

Minulle arjen juhlaa ovat pienet asiat tähtitaivas, sateenkarren näkeminen, oravan temppuilut, usvan aaltoilu...

Mari kirjoitti...

Onnea sankarille! Arjen juhlaa on pienet asiat; vapaapäivä töistä, rempan saaminen loppuun, siivottu koti (jota se ei nyt todellakaan ole, kun on kurakelit ja kaksi pitkäkarvaista koiraa...)...

Tanni kirjoitti...

Onnittelut sinne teille!! Ihania herkkuja olet loihtinut.. Kyllä minun arjenjuhlahetket syntyvät juurikin nuista samoista asioista, tehnyt jotakin kivaa kotona, kukkia maljakkoon tai ruukkuun sekä jotakin hyvää syötävää, olla rauhassa ja nauttia.. suunnitella jotakin uutta kivaa.. Ihanaa viikonloppua sinulle!