torstai 24. huhtikuuta 2014

Kuuntele.

Kuuletko?Sinua odotetaan.Koko maailma ja kaikki sen pienet ihmeet odottavat,että löytäisit ne.Edessä on niin paljon uutta ja vierasta,että moni havahtuu pienuuttaan ja pelkää.Ei kannata pelätä tai jää hyvä elämä elämättä.Pidä silmäsi auki niin olet vapaa näkemään kaiken.Mielikuvituksen voima tekee meistä rajattomia.Toiset uskovat omistavansa jotain,jotkut paljonkin.Mutta maailma,se kuuluu elämänhaluisille.Ja tulevaisuus- se kuuluu niille,jotka uskovat unelmiensa kauneuteen.Eikä kauneudesta voi saada kyllikseen.Ahmi siis elämää,sillä kohtuus on ehdottomasti liian vähän.

Kävele vierasta reittiä töihin.Hymyile tuntemattomille.Soita vanhalle ystävälle.Laula.Tanssi.Kysy,mitä naapurillesi kuuluu.Usko unelmiisi.Tartu hetkeen ja ole läsnä siellä missä olet.Anna anteeksi.Anna elämälle mahdollisuus.Anna suukko.Anna syitä iloon niillekkin,jotka eivät sitä mielestäsi ansaitse.Muista,että heikot ovat julmia ja lempeyttä voi odottaa vain voimakkailta.

Ja muista,että kyllä sinussa voimaa piisaa.Aina et ehkä tiedä,oletko onnellinen vai surullinen.Tai kumpaa edes pitäisi olla.Pysähdy ajattelemaan,mutta pysähdy vain ajatellaksesi.Et koskaan saa taltutettua hevosta,jos jäät aidalle istumaan.Naura elämälle.Naura vastoinkäymisille.Naura itsellesi ennenkuin muut ehtivät.

Lähde matkaan ja etsi polku,jotta voit kulkea sen sivussa.Etsi joku,josta pitää kiinni.Etsi joku,joka kuuntelee.Haluaa ymmärtää ja haluaa kuunnella.Jos haluat vain etsiä yhtä asiaa,se jää ainoaksi jonka ikinä löydät.

Etsi tarinasi-Sinun tarinasi.( Yle-sinun tarinasi.Text Antti Huttunen).

Hyvää Syntymäpäivää,Rakas Minttu!!!!! Rakkaudella Äiti.

13 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää Minttu♥
Ihana teksti!

ritva kirjoitti...

Kaunis postaus.Onnea Minttu:)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Viisaita sanoja.
Onnea Mintulle.

Tanni kirjoitti...

Muutamaan kertaan ihan ajatuksella luin - kaunis & viisas teksti! - Elämä on juuri tätä parhaimmillaan! Onnea minultakin Mintulle!

kosotäti kirjoitti...

Upea teksti, täynnä ajatusta.
Onnea Mintulle.

Riitta kirjoitti...

Onnea äidille ja Mintulle ♥
Kaunis postaus :)

Maija kirjoitti...

Olipas mahdottoman hyvä teksti <3

rosiarts kirjoitti...

Dear, loved the post, beautiful, wonderful.
Kisses. Rose.

Sussi kirjoitti...

Upea postaus! Onnittelut Mintulle!

tinttarus kirjoitti...

PAljon viisaita ajatuksia.
Vain tämä kohta jäi mietityttämään:
"Muista,että heikot ovat julmia ja lempeyttä voi odottaa vain voimakkailta." Ajattelen päinvastoin:)

Iloa ja valoa ja vahvuutta päiviisi!

kosotäti kirjoitti...

hei jos haluat tutustua niihin miun värjäyksiin niin blogin sivupalkista löytyy otsikko värjäykset, sieltä löydät juttuja keitoksistani:) kiva kun aihe kiinnostaa.

Nanette kirjoitti...

Niin hyvää tekstiä ja sanomaa,että ihan hiljaiseksi veti. Tykkäsin kovasti!
Onnea Mintulle :)

Mari kirjoitti...

Ihana! Onnea Mintulle :)