sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sisustusperiaatteeni

mukaan mitään ei heitetä pois tai laiteta pimeään nurkkaan,kun sillä ei nyt muutakaan paikkaa ole.Jos se ei käy muuhun sisustukseen,sitä muokataan.Maalataan,päällystetään paperilla/tapetilla/kankaalla.Uutta ei kannata rynnätä ostamaan,ennenkuin on itse yrittänyt uusia vanhasta uutta.Tai uudesta vanhaa.Tietysti on sellaisia tavaroita tai huonekaluja,joita ei voi korjata tai uusia.Ne voi ihan huoletta kuljettaa kierrätyspisteeseen.Ihanan sisutusgurun T.Lomanin mielestä,suomalaisilla on ihan liikaa tavaraa suhteutettuna oman asunnon kokoon.Sisustus intoilija voikin tehdä hyvää itselle ja kanssa eläjille karsimalla kaikki tarpeeton silmistä pois.Esillä pitäisi pitää kaikkein kauneimmat tavarat.Pikku tavaroita jos on liikaa ja niitä on ripoteltu sinne tänne,tulee hyvinkin sekava vaikutelma.Siinähän sitä on haastetta meille sisustusintoilijoille=)Minä tuunasin kankaalla metallisen lampun jalan,sähköjohdon ja saipa lamppu vielä uuden kangaskuosinkin varjostimeen.Nyt se näyttää raikkaammalta=) Sisustellaan ja toivottelen hyvää uutta viikkoa!

8 kommenttia:

Tanni kirjoitti...

Hyvä kirjoitus!
Samoilla periaatteilla mennään. Pikkusen mielikuvitusta niin sitä saa niin kivaa kotiin eikä tartte ostaa uutta kaupasta. Ja täällä blogistaniassahan näitä ideoita on kiva jakaa.. Ihanat kuvat - mä niin tykkään sun tyylistä..

kosotäti kirjoitti...

Sama täällä, uutta ei osteta, vaan vanhoja kunnostetaan ja siirretään huoneesta toiseen,maalaillaan ja tuunaillaan.
Siun lampusta tuli todelaa kaunis, miulla oli nuorena tuon mallinen lamppu, mutta entinen poikakaveri vei sen mennessään, harmi.

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi hyvin sopii lamppu nyt nojatuolin kanssa...:)
Uuuden tavaran ostolakossa olen minäkin ja vanhaakaan en vähään aikaan ole ostanut....kirppareillakin käynnit ovat harventuneet minimiin. Viime viikolla pitkästä aikaa kävin, kun miestä odotin, oli sairaalassa tutkimuksissa. Mitään en silloinkaan ostanut...hyvä minä!!
Mukavaa vappuviikkoa♥

Maija kirjoitti...

Sinullahan on erinomainen sisustusfilosifia :)Tuohon minäkin voisin pyrkiä. Tämä liika tavara- ongelma on vaivannut mua jo vuosia. Paljon, siis todella paljon olen laittanut pois, lahjoittanut, vaihtanut, myynyt ja kierrättänyt. Mutta aina vaan nurkat tursuaa.

Sussi kirjoitti...

Täyttä asiaa!

Riitta kirjoitti...

Samalla filosofialla täälläkin aika pitkälti mennään, mies ei ihan aina syty ideoilleni ja muutamat tuunaukset karsiutuu ja jatkaa matkaa kierrätykseen ;D Mä niin tykkään noista sun tuunauksista ♥

Nanette kirjoitti...

Asiaa puhut! Ja hienosti sen näytät käytännössäkin;lamppu on tosi suloinen!

rosiarts kirjoitti...

Jaana dear, your lovely room, loved.
Kisses. Rose.