.

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Vanha ikkuna

Tervehdys taasen ja mukavaa sunnuntai päivää=)

Sunnuntaipäivän ratoksi oon vähän vaan sisustellut,vaikka jo mietin,että tänään en tee just mitään ylimääräistä.Ruoan laiton jälkeen piti mennä vällyjen alle ja lueskella.Siinä samalla,kun riisit kiehuivat,pistelin reiät ja pyörittelin koukut paikallensa.No,eihän tuo nyt hikeä pintaan saanut ja sainpahan senkin pois päiväjärjestyksestä.

Hetihän se on tehtävä,kun inspis iskee.Muuten menee yöunet;)Onko teille koskaan käynyt niin,että iltasella,kun ootte jo sängyssä luette jotakin sisustuslehteä ja samaan hetkeen syttyy lamppu ja idea.Siinä sitten jää kuningas ajatus päähän pyörimään ja kiva olis lähtee se heti samantien toteuttamaan.Vilkasu kelloon pysäyttää ainakin meikä mannen ja yrittää vaan rauhoittua nukkumaan.Pitäisköhän lopettaa sisustuslehtien selailu iltasella sängyssä?No,toisaalta siellähän se muhii pään sisässä kuningas ajatus ja ehkäpä jopa paranee.Tai sitten se myttääntyy,kun ei se sitten ollutkaan niiin hyvä idea.


Joka tapauksessa näitä sisustuksia on kiva pyöritellä ja toteutella.Välillä menee ihan metsään
ja joskus taas on hyvinkin tyytyväinen omiin tekosiin.Näitä blogi kuvia,kun katselee sisustuksien jälkeen, kotinsa näkee ihan eri vinkkelistä,kun livenä.Ja silloin lähtee taas sisustus linja uusiin ulottuvuuksiin.




No,vanha ikkuna on siis saanut paikan keittiön piirongin päältä.Aattelinkin laittaa tuohon jouluvalot pokan ympärille.Niitäkin on jo pengottu,mutta muistinkin,että kaikki ovat pimentyneet ja heitin ne roskiin.Siis ihmettelen vaan,miten kertakäyttösiä nämä jouluvalot on nykyään.Vaikka ne on lähes tulkoon kaikki niitä ledvaloja.Ja usein hyvinkin vaikeasti vaihdettavia lamppuja ujutettu siihen tähteen tai sydämmeen.Syttyköön valot sitten,joskus=)

***************

Lokakuukin on jo päässyt hyvään vauhtiin.

Kivaa sitä sulle=)

Näkymisiin=!








11 kommenttia:

Hössöntössö puuhailee kirjoitti...

Tuo ikkuna on hyvällä paikalla ja varmasti hauskan näköinen kun siihen valot ripustaa. Vanhoja ikkunanpokia olen mielinyt pitkään, mutta eipä vaan ole vastaan tullut, liikun kait väärissä paikoissa.
Lehtiä en lue sängyssä, mutta monesti niitä ideoita syntyy, kun päästää aivot vapaalle;)

Marika kirjoitti...

Ihana poka ja just hyvällä paikalla!Varmasti upea valosarja yllään..
Muutenkin niin kiva nähdä kuvia kauniista kodistasi..bongailen aina joka nurkan taustalta,,enkä kyllästy koskaan.Niin että lisää kuvia vain kehiin!
En ole juurikaan sisustellut enkä inspiroitunutkaan nyt viime aikoina...syyslomalla aattelin kerätä kesän jo viimein pois ja suunnata katseen syksyyn ja talveen...Silloinkin vielä kerkeää? :))
Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntai iltaa!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Vai että tuleeko ideat sängyssä jo olessa...no tulee...☺

Mistä kaikki noita ihania vanhoja ikkunpokia oikein löytää... olen aina kirpparilla niitä etsiskellyt, mutta eiåä ole vastaan vielä tullut...☺

Mukavaa lokakuun alkua sinulle!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kyllä sulla on sitten ihana koti!!Juu,jouluvalosarjat on aika kertakäyttöisiä, harmi..

Onnesta Unelma kirjoitti...

Kiva paikka ikkunan pokalle ja valot tuovat sitten vielä oman lisä tunnelman!

Suloisen hanhen olit myös tehnyt :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!!!

Pia kirjoitti...

Hieno sisustuselementti, tuo vanaha ikkuna, jakiva huoneenjakaja! Roikkuuko se katosta, vai?

Hyvää viikonalkua!

Hanne kirjoitti...

Hieno idea! Mulla parraat ideat tulee yleensä öisin=) Viime aikoina tosin on ollut aika hiljasta.
Kiitos muuten kivoista kommenteista miun blogissa, niistä tulee jotenkin tosi hyvä mieli aina!

Aurinkoista viikkoa sinulle!

Riitta kirjoitti...

Hyvä idea tolle pokalle :)
Mul on kans ihan todellisia univaikeuksia, kun inspikset tuppaa iskemään iltamyöhällä ilman sisustuslehtiäkin ;D Mut kun toiset nukkuu nii eihän sitä voi alkaa kolistelemaan, siinä sitä sitten pyörii levottomana sängyssä pitkän aikaa ennen kuin uni tulee ;)

enkulin käsityöt kirjoitti...

UPEA

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos tytöt viesteistä.Noita ikkunapokia saattaa olla anno.fi sivustolla.Ite olen niitä sieltä tilannut.Pikasesti kävin kattomassa toissa päivänä,silloin ei ollut,mutta saattaapi aina välillä tulla myyntiin.Muita ihanuuksia kyllä löytyy=)
Katostapa tuo poka roikkuu.Koukuilla sai sen kätevästi paikallensa.

Jaana Kristiina kirjoitti...

Huvitti tuo Riitan kommentti,ettei voi alkaa kolistelemaan,kun toiset nukkuu=)Sepä se=)Minä oonkin opetellu taidon kolistella hiljaa:D
Tepsii,eikä tarvihe ootella,milloin toiset nousee sängystä ylös=)