keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ruusuisia

juttuja kotiin tuomisina Ikean reissulta.Tuon pitkävartisen harjan tein löytönä paikallisesta halppis kaupasta.Sillä sujuu lakaisu kuin tanssi.On kyllä ihan kiva yksityiskohta tuossa keittiön nurkassa,mutta käytössä kätevä.Essu löytyi Ikeasta.Erittäin tarpeellinen leipoessa,kun tahtoo vaatteet aina olla ihan jauhoissa.
Barbar ruusu tarjotin sullottiin sitten sinne siniseen kassiin.Hellan viereiselle seinustalle pääsi se komeilemaan.Niitä Arv lautasia oli vissiin muutkin sitten lähteneet ostamaan,kun niitä ei ollut kuin valkoisena enää siellä jäljellä.
Ruusuiset pannulaput pitää tietysti olla Villa Rosessa.Vaalean värinsä vuoksi kuitenkin vaan koristeena.
Jouluosastolta kaappasin mukaan paperisia vuokia.Pieniä jouluisiin karkkeihin,kenties.Ja isot pullaan tai muffinseihin.Paperiset vuoat päätyivät myös kansia koristamaan.
Nyt saan toivottaa sulle hyvää viikkoa ja samalla viikonloppua,kun mulla se menee töissä.Jotenka voikaa hyvin ja nähdään taasen=)Heippa!

7 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Pääsisinpä pian tonne ikeaan ;) Kauniita juttuja taas lisääntynyt kotiisi ! Työniloa sulle ja mukavaa loppuviikkoa ♥

Irmastiina kirjoitti...

Ihana tuo harja!
Ja tarjotin...:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanaa ruusuttelua!

Susanne kirjoitti...

Ihania ostoksia!
Työniloa ja mukavaa viikon jatkoa!

Liisa kirjoitti...

Kivoja..ja ihan Villa Rosen näköisiä ostoksia olet tehnyt Ikeasta! Ai patalapuista oli essukin myynnissä...meillekin kotiutui nuo söpöt patalaput. Näkösällä roikkuvat, mutta vielä en ole minäkään käyttänyt. Jotenkin oon muutenkin tottunut patakintaalla tekemään..Sen nappaan automaattisesti aina uunin viereisestä vetolaatikosta.
Pikku hiljaa täälläkin aletaan fiilistelemään, itsekin suunnittelin jo ekojen valojen asennusta tänään, mutta vielä jäivät laittamatta. Sen sijaan puuhastelin ompelusten parissa (kun ensi olin siivonnut koko kodin).
Mukavaa viikon jatkoa!
ps. aivan ihana tyyny tuolla aiemmassa!

sylvi kirjoitti...

Paljon kaunista olet taas löytänyt kotiisi.
Mukavaa viikkoa sinulle!♥

Jaana Kristiina kirjoitti...

Kiitos teille ja mukava syksyistä viikonloppua=)Täällä sataa tänään vettä ja tuuli riepottelee lehtiä pitkin pihamaata.Kunnon syksy keli siis=)